مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اعلام این خبرگفت: سی و دومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان که از دی ماه ۱۳۹۵ آغاز شده بود، پس از مراحل دانشگاهی و منطقه ای، در مرحله سراسری به میزبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، فضل ا... ایرجی کجوری با بیان این مطلب افزود: برگزیدگان مرحله سراسری جشنواره در نهایت به مرحله ملی که شامل برگزیدگان جشنواره های دانشگاه‌های وزارت بهداشت، آزاد اسلامی، پیام نور، فنی و حرفه‌ای، فرهنگیان و... هستند، راه می‌یابند.

وی در ادامه اظهار داشت: این جشنواره شامل بخش‌های آوایی، معارفی، هنری، ادبی، پژوهشی و فناوری و در مجموع در ۶ بخش و ۳۵ رشته می باشد، که در این مرحله بیش از ۱۰۰۰ اثر- نفر از کلیه دانشگاه‌های دولتی و موسسات غیرانتفاعی شرکت نموده‌اند.

مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت در توضیح تعداد آثار در حوزه های مختلف این جشنواره گفت: تعداد آثاری که در مرحله سراسری مورد ارزیابی و داوری قرار گرفته ۶۷۷ اثر و به تفکیک در بخش آوایی ۳۰۶ اثر، بخش ادبی ۱۱۰ اثر، بخش هنری ۱۵۱، بخش پژوهشی ۶۰، بخش فناوری ۵۰ اثر بوده است.

وی همچنین افزود: علاوه بر این ۱۷۸ نفر از دانشجویان بخش آوایی در رشته‌های قرائت تحقیق و ترتیل و حفظ قرآن کریم، ۱۴۹ نفر در بخش معارفی با هم به رقابت خواهند پرداخت.

مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تاریخ برگزاری این مرحله از جشنواره را ۱۹ لغایت ۲۲ شهریور ماه ۱۳۹۶ خواند و بیان داشت که در آن بیش از ۴۰۰ نفر از برگزیدگان حضور خواهند داشت.

ایرجی کجوری ادامه داد: این جشنواره بزرگترین جشنواره دینی و مذهبی دانشجویان کشور است، که هدف از برگزاری آن ترویج و حمایت از فعالیت های دینی و قرآنی دانشگاه های سراسر کشور می باشد.

photo 2017-08-23 07-56-10