photo 2017-08-30 19-37-20

نخستین جلسه ستاد مرکزی پذیرش دانشجویان ورودی جدید به ریاست دکتر کامران داوری معاون فرهنگی اجتماعی ودانشجویی دانشگاه با هدف بحث و تبادل نظر در مورد  برنامه های ستاد پذیرش دانشجویان نو ورود  برگزار شد.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد،  دراین نشست که نمایندگان مدیریت آموزشی ،مدیریت پژوهشی،  مدیریت اداری و پشتیبانی ، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی، مدیریت رفاه و سلامت ،مدیریت تربیت بدنی، دبیر کمیته دانشجویی ستاد پذیرش ، نمایند مركز فناوری اطلاعات و ارتباطات، حراست دانشگاه و مدیر فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه به عنوان دبیر ستاد پذیرش حضور داشتند ضمن بازخوانی تجربه های سال گذشته و آسیب شناسی فعالیت های انجام شده برنامه سال جدید مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در این نشست که روز چهارشنبه 8 شهریور در تالار گفتگوی مدیریت فرهنگی برگزار گردید، مقرر شد برنامه های سال جاری ستاد پذیرش حول سه محور شامل برگزاری گردهمایی های متمرکز دانشجویان با حضور هیئت رئیسه دانشگاه ، نمایشگاه معرفی تشکل های دانشجویی و همایش های توجیهی و آموزشی در دانشکد ه های 12 گانه دانشگاه  تدوین گردد.
در این جلسه نحوه برگزاری برنامه های ستاد پذیرش  از نظر زمان و مکان برگزاری برنامه ها و چگونگی اجرای فعالیت های مربوطه و نقش موثر کمیته دانشجویی در فرایند اجرایی برنامه های ستاد تصمیم گیری شد. همچنین تاکید شد در فرایند ارائه خدمات به دانشجویان ورودی جدید تکریم و احترام دانشجویان و خانواده های همراه سرلوحه امور قرار گیرد.
در این جلسه حاضرین با اشاره به هم زمانی برنامه های ستاد با دهه اول ماه محرم بر حفظ حرمت ایام سوگواری حضرت امام حسین علیه السلام تاکید کردند.
گفتنی است همه ساله در آغاز ثبت نام از دانشجویان ورودی جدید ، دانشگاه می کوشد ضمن تشکیل ستاد پذیرش و برگزاری جلساتی با حضور اعضای ستاد مرکزی با ارائه طرح، پیشنهاد، برنامه‌ریزی منسجم، منظم و با ابعاد مختلف و مطابق ضوابط و آئین‌نامه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، خاطره زیبا و به یاد ماندنی از آغازین روز حضور در دانشگاه  در اذهان دانشجویان نقش بندد و با ارائه برنامه های آگاهی بخش فرایند گذر از مرحله دانش آموزی به دانشجویی تسهیل شود .

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد