نخستین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان توسط صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور و با همکاری و حمایت بنیاد نیکوکاری جمیلی با هدف رونق بخشیدن به فضای ابتکار و انگیزه بخشیدن به جوانان و شناسایی ایده های نو برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، تسهیل مسیر تبدیل ایده های نو به محصولی دانش بنیان، تکمیل چرخه نوآوری و تبدیل دارایی های فکری به ثروت از جمله اهداف نخستین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان است و ایده هایی که در این جشنواره به تایید هیئت داوران برسند، از جوایز و تسهیلات بنیاد نیکوکاری جمیلی برای طی مسیر توانمند سازی ایده بهره مند خواهد شد.

براساس این گزارش، محققان جوان دارای ایده های نو در رشته های زمین شناسی، فیزیک، آمار، ریاضی، شیمی، علوم زیستی و علوم کامپیوتر تا ۲۶ آبانماه ۱۳۹۶ فرصت دارند آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

علاقمندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس سایت جشنواره به نشانی ysa-persia.com مراجعه کنند.

گفتنی است بنیاد نیکوکاری جمیلی حمایت از دانش آموزان و علاقه مندان به ادامه تحصیل را از پایین ترین مقطع یعنی دوره ابتدایی تا بالاترین مقطع یعنی دکترا بر عهده دارد و از سال ۱۳۸۶ در قالب یک بنیاد غیر انتفاعی – غیر دولتی با انگیزه کمک به همنوع در امور تحصیلی و آموزشی فعالیت خود را جهت حمایت از ادامه تحصیل دانش آموزان و دانشجویان و علاقه مندان به ادامه تحصیل آغاز کرده است.

photo 2017-09-04 12-12-16