17th-site

ثبت نام هفدهمین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد از مهرماه آغاز می شود.

به گزارش خبرنگار خانه نشریات، مسئول خانه نشریات دانشگاه فردوسی مشهد ضمن اعلام این خبر گفت: فراخوان این جشنواره از ابتدای مهرماه اعلام می گردد و مدیران مسئول نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد تا 20 مهرماه فرصت دارند در این جشنواره ثبت نام نمایند.

مهدی حافظی افزود: در آئین نامه هفدهمین جشنواره نشریات دانشجویی با همکاری اصحاب نشریات تغییرات زیادی صورت گرفته که مهمترین آن ثبت نام الکترونیکی جشنواره و اضافه شدن بخش آثار برتر به جشنواره می باشد که مدیران مسئول نشریات بایستی این آئین نامه را به دقت مطالعه نمایند.

وی افزود: در دوره های قبل به جای بخش آثار برتر بخشی با عنوان مجموعه آثار برتر داشتیم که نشریات برتر در حوزه های مختلف آثار مانند صفحه آرایی، محتوا، روزنامه نگاری و ... به صورت کلی رتبه بندی و از برگزیدگان تقدیر به عمل می آمد که در این دوره کاملا تفکیک شده و در 16 بخش مختلف آثار به رقابت با هم می پردازند.

دبیر هفدهمین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد در خصوص نحوه ثبت نام در این جشنواره گفت: امسال ثبت نام در جشنواره کاملا بصورت الکترونیکی و از طریق پرتال دانشجویان انجام می پذیرد و مدیران مسئول نشریات می توانند پس از ثبت نشریات و آثار در سامانه سند با مراجعه به پرتال دانشجویی خود شماره ها و آثار مختلف نشریه خود را در بخش های مختلف جشنواره ثبت نمایند.

حافظی با اشاره برنامه های جنبی این جشنواره گفت: امسال قصد داریم بخش نمایشگاه این دوره بسیار پررنگ تر برگزار گردد و همچنین دوره تخصصی آموزشی نشریات نیز در قالب کارگاه های مختلف تخصصی روزنامه نگاری، طی یک ماه با حضور اساتید مجرب این حوزه در آبان ماه برگزار خواهد شد.

وی در خصوص زمان برگزاری اختتامیه این جشنواره اظهار داشت: طبق زمانبندی صورت گرفته، جشنواره هفدهم در آذرماه سال جاری با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان می دهد.

17th