photo 2017-09-24 09-54-44
نخستین روز گردهمایی "فصل تازه"  ویژه دانشجویان ورودی 1396 در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد .

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، نخستین روز گردهمایی دانشجویان نو ورود دانشگاه فردوسی مشهد یکشنبه دوم مهرماه 1396 در محل تالار زنده یاد دکتر رحیمی زاده ی دانشکده ی علوم این دانشگاه برگزار شد .
دکتر محمد کافی رییس دانشگاه فردوسی مشهد ضمن عرض خیرمقدم وگرامی داشت هفته دفاع مقدس و تسلیت فرارسیدن ایام محرم گفت : این دانشگاه در مهد علم و ادب ، خراسان بزرگ به عنوان نگین علمی و بزرگترین مرکز علمی شرق کشور نام گرفته است.
وی با بیان اینکه  هزاران نفر از استادان ، وزیران و رهبران دانش آموخته این دانشگاه بوده اند ، افراد بزرگی همچون استاد شریعتی و آشتیانی در این دانشگاه تدریس کرده اند ، بیان کرد :براساس رتبه بندی های انجام شده دانشگاه فردوسی مشهد ، سومین دانشگاه جامع کشور است . براساس چشم انداز دانشگاه تلاش می کنیم بعد از دانشگاه تهران در رتبه دوم قرار بگیریم .
دکتر کافی ضمن اشاره به حضور دانشگاه فردوسی در سطح  بین المللی از رتبه ی 490 ام این دانشگاه در جهان خبر داد و خطاب به دانشجویان گفت : از این پس نام تک تک ما و شما با نام دانشگاه فردوسی مشهد عجین شده است ، هرجای دنیا که باشید نام دانشگاه فردوسی با شماست .
وی افزود : دانشگاه فردوسی در بسیاری از زمینه ها رتبه اول را دارد .این دانشگاه بیشترین تعداد انجمن های علمی ر و در حوزه ی فعالیت های فرهنگی رتبه اول را دارد. درسیزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دختران دانشجوی ما توانستند به مقام نائب قهرمانی دست یابند .
رییس دانشگاه فردوسی بیان کرد  : در کنار پرداختن به درس در سایر حوزه ها نیز فعال و پر انرژی باشید . مهارت افزایی امروزه یک اصل اجتناب ناپذیر است و افتخار دانشگاه فردوسی این است که دانش آموختگان آن مهارت هایی دارند که در دنیا بی نظیر است .
 وی هم چنین تاکید کرد : فعالیت های اجتماعی و فوق برنامه جز لاینفک زندگی دانشجویی است ، انتظار ما این است که در این حوزه ها فعال باشید و زندگی اجتماعی را تجربه کنید . موفق ترین افراد دانشگاه کسانی هستند که در فعالیت های داوطلبانه حضور داشته اند .

دکتر کافی ضمن تاکید بر تمرین قانونمداری گفت : دانشگاه یک کشور کوچک است و قوانین خاص خود را دارد ، سعی کنیم به این قوانین پایبند باشیم .
رییس دانشگاه فردوسی مشهد بیان کرد : دانشگاه فردوسی 1500 دانشجوی بین المللی دارد . این افراد مهمان ما هستند و نیاز به کمک و همراهی ما وشما دارند و عضوی از خانواده ی دانشگاه هستند.
حجت الاسلام والمسلمین مهدی صالحی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در ادامه بیان کرد: تشکر می کنم که با حضورتان به فضای دانشگاه هوای تازه ای دادید .خدا را شاکرم که بار دیگر در چنین فضایی تنفس می کنم.
حجت الاسلام والمسلمین مهدی صالحی دانشگاه را پلی برای رسیدن به آینده دانست و افزود : دانشجوی حرفه ای در سه کلید واژه ی ، آرمان خواهی ، آزاد اندیشی و عدالت طلبی  خلاصه می شود .دانشجوی آرمان خواه همواره به آینده امید دارد  و هرگز اجازه نمی دهد این امید رو به خاموشی برود بلکه هر روز به این امید می افزاید .
وی افزود : امید به آینده می تواند هر تهدیدی را به فرصت تبدیل کند. نقطه ی شروع و پیشرفت ملت های توسعه یافته از نقطه ی افول اغاز می شود.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری تصریح کرد : دانشجوی آرمان خواه به پیشرفت و تعالی مادی و معنوی توجه دارد .این دانشجو همواره به دنبال تولید علم نافع و کسب علم هدفمند است .

حجت الاسلام صالحی  ، تفکر ، اندیشه ، خلاقیت و نواوری  را از جمله ویژگی های دانشجوی آزاد اندیش بیان کرد و افزود : دانشجویان باید دقت داشته باشند که متن مانع خلاقیت و نواوری آنها نشود .

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری اظهار کرد : دانشجوی حرفه ای آزاد اندیش است .کسی که دچار وابستگی های درونی خود است فرصتی برای تفکر و خلاقیت پیدا نمی کند . آزادگی درونی منافاتی با رعایت احترام به قوانین انضباطی ندارد.

وی در پایان بر عدالت طلبی دانشجوی حرفه تاکید کرد و افزود : دانشجوی حرفه ای نمی تواند نسبت به ناهنجاری ها بی تفاوت باشد و برای رفع فقر و فساد و نیز برقراری عدالت اجتماعی تلاش می کند .

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری بر استقلال فکری و عدم وابستگی های جناحی تاکید کرد و افزود : دانشجوی حرفه ای اجازه نمی دهد که به جناح های مختلف که مانع از استقلال فکری او می شود  وابسته شود .

حجت الاسلام والمسلمین صالحی ،ضمن بیان خاطره ای از شهید مصطفی چمران، شهید بهشتی و شهید شهریاری ، آنها را به عنوان سه اسوه برای دانشجویان معرفی کرد.
در ادامه این گردهمایی  هیئت رئیسه، روسا و معاونان دانشکده ها و مدیران  حوزه های مختلف دانشگاه آغاز سال تحصیلی و ورود به دانشگاه بزرگ و پرافتخار فردوسی مشهد را به داشنجویان حاضر در گردهمایی تبریک گفتند.

درآخرین بخش این گردهمایی دو تن از اساتید برجسته دانشگاه دکتر مجید میرزا وزیری عضو هیئت علمی دانشکده عبوم ریاضی و دکتر محبت محبی عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی  ضمن حضور در جمع دانشجویان از خاطرات خود در دوران تحصیل و دلایل موفقیت خود گفتند و برای دانشجویان نو ورود دانشگاه آرزوی موفقیت کردند.
بعد از پایان مراسم دانشجویان  ضمن اقامه نماز جماعت در مسجد حضرت زهرا سلام الله علیها با حضور در یادمان شهیدان گمنام دانشگاه در هفته گرامیداشت دفاع مقدس با شهدای گرانقدر تجدید میثاق کردند.
گفتنی است همزمان با برگزاری این گردهمایی،  نمایشگاه مهر  ویژه ی معرفی تشکل های دانشجویی  و واحد های اداری دانشگاه با بیش از 40 غرفه نمایشگاهیی برای بازدید دانشجویان ورودی جدید در محل دانشکده علوم برپا گردید.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: مریم یعقوب پور -  مینا شهابی

photo 2017-09-24 10-08-56