photo 2017-09-25 16-02-51

دومین روز گردهمایی فصل تازه، ویژه استقبال از دانشجویان نو ورود دانشگاه فردوسی مشهد در دوشنبه سوم مهر ماه 1396 ور محل تالار دکتر رحیمی زاده  دانشکده  علوم  باحضور جمعی از روسای دانشکده ها و مدیران و معاونان حوزه های مختلف دانشگاه فردوسی مشهد  برگزار شد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، دکتر محمد کافی رئیس دانشگاه  ضمن عرض خیر مقدم و گرامیداشت هفته  دفاع مقدس گفت : شما اکنون وارد دوره  جدیدی از زندگی علمی شدید و ما به عنوان مدیران دانشگاه تمام تلاشمان را می کنیم تا از انتخاب این دانشگاه نهایت رضایت را داشته باشید.

دکتر کافی افزود : 68 سال از تاسیس دانشگاه فردوسی مشهد می گذرد و در تمامی این سال ها کارمندان ، دانشجویان و اساتید بسیاری تلاش کردند تا دانشگاه  به این درجه و رتبه عالی در بین دانشگاه های ایران برسد .

وی افزود : تلاش می کنیم تا دانشگاه ما در بین دانشگاه های جهان و ایران به جایگاه بالاتری دست یابد و این امر فقط با حضور فعال دانشجویان، استادان و کارکنان دانشگاه امکان پذیر است و در میان این ها دانشجویان پیش رو تر هستند.

رییس دانشگاه فردوسی مشهد ضمن اشاره به موفقیت های دانشجویان در زمینه های علمی ، فرهنگی، ورزشی و فعالیت های داوطلبانه، بیان کرد :این دانشگاه دانشمندان و شخصیت های در تراز ملی و بین المللی به جامعه عرضه کرده است.

دکتر کافی با بیان اینکه دانشگاه مرکز علم و دانش است ، اظهار کرد : دانشگاه فردوسی مشهد از دانشگاه های نسل سوم است.دانشگاه نسل سوم یعنی دانشگاهی که مبتکر و خلاق باشد که بستر های آن در اینجا فراهم است .

وی ضمن تاکید بر فعالیت در حوزه های فرهنگی و اجتماعی و داوطلبانه ، بیان کرد : همیشه حق با دانشجو است و دانشجو محور اصلی بالندگی است .به شکلی درس بخوانید که بتوانید مقاطع تحصیلی بالاتر را با موفقیت بیشتر طی کنید.

حجت الاسلام مهدی صالحی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ،آرمان خواهی ،آزاد اندیشی و عدالت طلبی را سه ویژگی بارز دانشجویان اصیل معرفی کرد و افزود : هر کدام از این ویژگی ها مولفه هایی دارد که باید به انها توجه ویژه ای بشود.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ضمن اشاره به ویژگی آرمان خواهی بیان کرد : دانشجوی آرمان خواه به آینده امید دارد و نمی گذارد اتفاقات ناگوار امید را در دل او به نا امیدی تبدیل کند . شما دانشجویان باید برای تقویت امید همیشه ویژگی های بارز خودتان را مرور کنید.

وی در ادامه بر ویژگی آزاد اندیشی تاکید کرد و افزود : انسان اگر به تعلقات درونی خود وابسته باشد نمی تواند به خلاقیت و نواوری برسد .انسان های ازاد اندیش ازادگی درونی دارند .

حجت الاسلام مهدی صالحی در پایان ضمن اشاره به عدالت طلبی تصریح کرد : دانشجوی اصیل در برابر ناهنجاری ها و ظلم بی تفاوت نیست و برای عدالت اجتماعی و رفع فقر و فساد تلاش می کند.

در این گردهمایی روسای دانشکده ها و مدیران حوزه های مختلف دانشگاه در رابطه با فعالیت های حوزه تحت مدیریت خود و خدماتی که به دانشجویان داده میشود، اطلاعاتی را ارائه دادند.

در ادامه ی مراسم مسابقه ای با حضور دکتر مجید میرزا وزیری و دکتر سلمان ساکت برگزار شد و هدایایی به دانشجویان اهدا شد .دکتر ساکت هم چنین بیان کرد : قوام دانشگاه به دانشجو است و دانشگاه نیاز به سه اصل مهم خرد ، شور و شعور دارد.

لازم به ذکر است نمایشگاه مهر ویژه استقبال از دانشجویان نو ورود ، متشکل از غرفه های تشکل های اسلامی دانشجویی ، کانون های فرهنگی ، انجمن های علمی و تربیت بدنی دانشگاه فردوسی مشهد با هدف آشنایی دانشجویان با فعالیت های فرهنگی،هنری ، ورزشی ، اجتماعی و داوطلبانه ، در محل دانشکده علوم این دانشگاه فعال است .

در پایان مراسم گردهمایی، تجدید میثاق دانشجویان نو ورود با شهدا در محل مزار شهدای دانشگاه برگزار شد و این مراسم با صلوات خاصه حضرت رضا (ع) آغاز شد و با ادای احترام به شهدای ۸ سال دفاع مقدس و گلباران مزار این شهیدان پایان یافت.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: مریم یعقوب پور ، مینا شهابی

photo 2017-09-25 16-02-51