photo 2017-09-27 10-09-17

به دستور سرپرست وزارت علوم تحقیقات و فناوری، ویراست دوم منشور حقوق دانشجویی انتشار و جهت توزیع در دانشگاه‌ها در دستور کار وزارت علوم تحقیقات و فناوری قرار گرفت.
‌به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم؛ همزمان با آغاز سال تحصیلی، «ویراست دوم منشور حقوق دانشجویی» منتشر شد.
در مقدمه منشور که به امضای دکتر هاشمی سرپرست وزارت علوم تحقیقات و فناوری آمده است: به‌منظور آگاهی بیشتر و آشنایی با جزئیات ضوابط و قوانین، وزارت علوم از همۀ ظرفیت‌های بالفعل و بالقوۀ خود برای افزایش آگاهی دانشجویان نسبت به حقوق خود بهره خواهد برد و از این منظر ترویج قانون‌گرایی و فرهنگ قانون‌مداری را جزو وظایف فرهنگی و اجتماعی خود قلمداد می‌کند. به عبارت دیگر، تربیت دانشجویانی قانون‌مدار و آگاه به حقوق و تکالیف خود و مسئولیت‌پذیر و دغدغه‌مند در قبال جامعه، از کارکردهای فرهنگی و اجتماعی نهاد علم کشور است. بدیهی است تحقق این امر خطیر مستلزم مشارکت داوطلبانۀ همه دانشگاهیان به‌ویژه مجامع دانشجویی از قبیل انجمن‌های علمی، کانون‌های فرهنگی و هنری، تشکل‌های دانشجویی و همچنین همکاران و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌هاست. ازاین‌رو، این وزارتخانه از همۀ دانشگاهیان درخواست دارد تا به‌سهم خود در ترویج و آموزش حقوق دانشجویی مشارکت جویند و با بیان دیدگاه‌ها و پیشنهادهایشان ما را در ارتقای آگاهی‌های حقوقی دانشجویان یاری رسانند.
حقوق دانشجویی چهار محور «آموزشی و پژوهشی»، «فرهنگی، اجتماعی و سیاسی»، «صنفی و رفاهی» و «انضباطی» سامان یافته است.