به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، مراسم معارفه دانشجویان نو ورود دانشکده ی علوم ،یکشنبه 16 مهرماه 1396 در محل تالار زنده یاد دکتر رحیمی زاده این دانشکده برگزار شد.

در این مراسم که باحضور  دکتر مقیمی رئیس دانشکده، حجت‌الاسلام طباطبایی نماینده نهاد معظم رهبری در دانشکده، دکتر اجتهادی معاون آموزشی و فرهنگی دانشکده برگزار شده بود ، دکتر مقیمی رییس دانشکده ضمن ارائه توضیحاتی درباره قدمت دانشکده، گفت: در دانشگاههای مطرح دنیا، دانشجویان و فارغ التحصیلان از نظر مادی به همکاری و همیاری با دانشگاه می‌پردازند و بهبود ارتباط دانشکده علوم با جامعه نیز نیازمند همین همیاری و ارتقای مادی است. وی خاطر نشان کرد : وظیفه دانشجویان، تحصیل و ارتقای علمی است لذا باید از شرایط پیش رو و اساتید مجربی که در اختیار دارند حداکثر استفاده را ببرند.

حجت الاسلام طباطبایی نماینده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی مشهد ضمن دعوت دانشجویان به اتحاد و پیشرفت بی وقفه اطلاعاتی را در رابطه با نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ارائه داد و  نحوه ی ارتباط با این نهاد اطلاع رسانی کرد .

دکتر اجتهادی معاون آموزشی وفرهنگی دانشگاه ضمن  از تشکر از انجمن‌های علمی، تشکل های دانشجویی،  شورای صنفی دانشجویی و سایر همکاران و مسئولان فرهنگی دانشکده، آمارهایی در رابطه با تعداد دانشجویان هرمقطع، دانشجویان غیرایرانی و ملیت آنها، تعداد گروههای آموزشی دانشکده و اعضای هیئت علمی، ارائه نمود. وی در ادامه به معرفی  گروه های آموزشی در دانشکده و در بخش‌های مختلف پاسخگویی به  نیازهای آموزشی دانشجویان پرداخت و گفت :  از شما میخواهم که از دانشگاه بهره برداری علمی و اخلاقی داشته باشید  تا با فراغ بال دانش آموخته شوید .

در جریان مراسم نماینده اداره تربیت بدنی دانشگاه، دکتر حسین باقری نماینده ی مرکز مشاوره و توانمند سازی ، خانم هراتیان کارشناس مسئول آموزش و ارتباطات کتابخانه مرکزی دانشگاه، نماینده مسئول انجمن‌های علمی دانشکده، و دبیر انجمن‌صنفی دانشکده توضیحاتی را درباره حوزه ی خود ارائه دادند.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: کمیلی

photo 2017-10-08 19-38-37