photo 2017-10-10 16-17-31

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، مراسم استقبال از دانشجویان نو ورود دانشکده ی علوم تربیتی  یکشنبه 16 مهرماه 1396 در سالن شورای این دانشکده بزگزار شد.
در این مراسم که با حضور هیات رییسه و مدیران گروه های آموزشی و اساتید دانشکده علوم تربیتی برگزار شده بود ، دکتر کارشکی معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده ضمن عرض خیر مقدم به دانشجویان نو ورود، به معرفی دانشکده از جمله تعداد اعضای هیأت علمی، تعداد دانشجویان، گروه های آموزشی، محیط و امکانات و همچنین در زمینه انتظارات دانشکده از دانشجویان و انتظارات دانشجویان از دانشکده پرداخت و بیان کرد :این دانشکده در دو سال اخیر دو رتبه اول المپیاد علوم تربیتی داشته است و امید است که با استفاده از بستر علمی و امکاناتی که در این دانشکده موجود است دو مهارت زبان انگلیسی و کامپیوتر خود را ارتقا دهند.
در ادامه ی مراسم ،دکتر زارعی معاون تربیت بدنی دانشگاه گفت : دانشگاه فردوسی،بزرگترین دانشگاه از نظر فضای ورزشی است. وی برگزاری سیزدهمین دوره ی المپیاد ورزشی در دانشگاه فردوسی را یاداور شد و بیان کرد : در دو المپیاد گذشته  ،دانشجویان دختر دانشگاه توانستند عنوان دوم و پسران نیز توانستند مقام اول را کسب کنند و این گواه محیط ورزشی مناسب دانشگاه است .
 در ادامه  دکتر طبیبی رییس مرکز مشاوره دانشگاه فردوسی نیز ضمن بیان فعالیت های مرکز در حوزه های فردی،توانمند سازی،مدد کاری و آموزش حقوق شهروندی؛تصریح کرد :هدف اصلی مرکز تربیت دانشجو برای زندگی در جامعه و مهارت های لازم از جمله مهارت های پیش از ازدواج می باشد.کارگاه های بسیاری در مرکز مشاوره برای آموزش هنر های زندگی برگزار می شود که می تواند برای دانشجویان بسیار مفید باشد .
نماینده کتابخانه ی مرکزی دانشگاه خانم ذاکری فر در خصوص کتابخانه توضیح داد :کتابخانه در حقیقت قلب تپنده ی دانشگاه است و نقش پررنگی در تحقیق و پژوهش ایفا می کند. وی افزود : در حدود 500 هزار جلد کتاب در کلیه کتابخانه های دانشگاه موجود می باشد و دانشجویان می توانند اطلاعات و نیازمندی های خود را از طریق وبسایت کتابخانه و همچنین  از طریق گفتوگوی آنلاین با کتابداران رفع کنند. همچنین افزود با عضویت در کانال می توانند در خصوص برنامه ها و کارگاه های اموزشی مطلع شوندِ.
در ادامه سجادی رئیس اموزش دانشکده توضیحاتی را در رابطه با  نحوه انتخاب واحد و حذف و اضافه , نحوه استفاده از پرتال دانشجویی ارائه داد و نیز مدیران گروه های آموزشی  این دانشکده در خصوص رشته های تحصیلی اطلاعاتی را ارائه دادند .

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی : فیروزه یونسی فر