نشست بررسی نقش BPM,BPMN2 در آینده شغلی رشته های فنآوری اطلاعات،مهندسی صنایع و مدیریت انجمن علمی مهندسی صنایع و کالج دانشگاه فردوسی برگزار می شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، نشست بررسی نقش BPM , BPMN2 در آینده شغلی رشته های فنآوری اطلاعات،مهندسی صنایع و مدیریت با اهداف آشنایی با پارادایم جدید مدیریت فرایندهای کسب و کار،آشنایی با استاندارد بین المللی مدلسازی فرآیندهای سازمان و آشنایی با سرفصل های کارگاه آموزشی BPMN2  شنبه 29 مهرماه 1396 در سالن آمفی تئاتر دانشکده مهندسی برگزار خواهد شد .

شایان ذکر است سخنران  این نشست مهدی جلالی،مشاور و مدرس دوره های BPMN و BPM ، مشاور مدیریت فرایند های کسب و کار صنعت نفت کشور و نیز مشاور مدیریت فرایند های کسب و کار صنعتی برق کشور خواهد بود .

علاقه مندان می توانند  جهت ثبت نام در این دوره ی آموزشیاز طریق وب سایت Https://evnd.co/HOHRj و یا ارسال نام،نام خانوادگی و شماره همراه به اکانت bpm_talk@ در تلگرام اقدام نمایند .

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد : زهرا سادات حسینی

photo 2017-10-16 16-35-52