photo 2017-10-17 22-54-27

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، شب شعر آیینی "شانه های سوگوار" دوشنبه 24 مهرماه  ، در تالار رودکی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد
در این مراسم که ایمان مرصعی (شاعر خراسانی) اجرای آن را بر عهده داشت شاعران با مطلع آیاتی از کلام الله مجید با تلاوت سید حمزه موسوی، مرثیه ای به بلندای یک شب سوگوار سرودند.
 جمعی از شاعران آیینی خراسان و دانشجویان دانشگاه فردوسی، از جمله محمدصادق بخشی، زهرا علیپور، ملیحه آخوندی، مسعود یوسف پور دکتراحمد حیدری قرا ، سید مسلم موسوی،  عطیه انتظام و ... به شعرخوانی پرداختند
درادامه با مرثیه سرایی کربلایی مبین امیر آبادی در وصف حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام جلسه حال و هوایی دیگر به خود گرفت.
سپس میهمانان ویژه ی این جلسه، هریک به زیباترین شکل با اشعار خود سهمی از شانه های سوگوار برداشتند... میلاد عرفانپور با خواندن یک رباعی زیبا شعرخوانی خود را آغاز کرد:
"ابریم که ارث پدری مان اشک است
مشق شب و درس سحری مان اشک است
هرکس به زبان خود سخن می گوید
ما نیز زبان مادری مان اشک است"

همچنین سعید سکاکی با خواندن اشعاری برای شهدای دفاع مقدس و حضرت امام حسین علیه السلام و محمد سعید میرزایی با غزل زیبایی در مدح امام علی علیه السلام و در ادامه با شعری به مناسبت حادثه ی عاشورا ، حسن ختام این شب شعر آیینی بود.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد