photo 2017-10-19 14-14-59

مراسم تقدیر از برگزیدگان نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی در جشنواره کشوری تیتر10 برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خانه نشریات، این مراسم با حضور برگزیدگان نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد در جشنواره کشوری تیتر ده و اعضای نشریات مذکور و دکتر کافی روئیس دانشگاه، حجت الاسلام صالحی رئیس نهاد رهبری، دکتر داوری معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی و دکتر معتمدی مدیر فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه دانشگاه چهارشنبه شب 26 مهرماه 96 در مرکز رفاهی شماره یک دانشگاه برگزار گردید.

در این مراسم از کلیه برگزیدگان و نامزدهای جشنواره تیتر10 با اهدای لوح و هدیه نقدی تقدیر بعمل آمد.

همچنین اعضای کمیته ناظر بر نشریات و برخی از اصحاب نشریات سابق که اکنون در دانشگاه به عنوان هیات علمی یا کارمند مشغول به کار می باشند همچون دکتر سلمان ساکت (مدیرمسئول نشریه قلم)، دکتر مهدی فیضی(از اعضای نشریه واحه)، غلامحسین نوعی (مدیرمسئول سابق نشریه تاریخ پژوهی) و حسین ظریف هنرور(مدیرمسئول سابق نشریه ستون آزاد) نیز از میهمانان ویژه این مراسم بودند.

گزارش تصویری مراسم تقدیر