در حاشیه هفدهمین جشنواره نشریات دانشگاه فردوسی مشهد دوره تخصصی آموزش روزنامه نگاری برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد به نقل از سایت خانه نشریات دانشگاه، دوره تخصصی آموزش روزنامه نگاری در حاشیه هفدهمین جشنواره نشریات دانشگاه فردوسی مشهد به شرح زیر برگزار خواهد شد :

سلسله کارگاه های درست نویسی و نگارش رسانه ای ( با کوشش وقایع اتفاقیه، توسط علیرضا حیدری مديرگروه ویراستاری روزنامه خراسان 25 آبان ماه ساعت 9-18، هماهنگ کننده.مهدی ظاهریان )، طنز نویسی ( با کوشش سلام، توسط علیرضا کاردار دبیر صفحه همشهری سلام روزنامه خراسان 25 آبان ماه ساعت 9-16، هماهنگ کننده فرهاد شکوهی  )، گزارش و مصاحبه (با کوشش موج و توسط بهروز فرهمند روزنامه نگار ارشد- مدرس رسانه 3 آذر ماه و 10 آذر ماه ساعت 9-12، هماهنگ کننده محمد حسین سمندری )، آموزش نرم افزار indesigne و دوره مقدماتی صفحه آرایی( با کوشش میدان علوم، توسط فواد آرامراد. 2 آذرماه و 3 آذرماه ساعت 9-18، هماهنگ کننده محمد صادق اکبری) ، مقاله نویسی علمی ( با کوشش سبزینه و توسط قاسم شهرداری دانشجو دکتری علوم سیاسی 2 آذرماه ساعت 9-18 هماهنگ کننده، زینب کاووسی) ، یادداشت و مقاله نویسی مطبوعاتی (با کوشش شباهنگ و توسط سعید برند معاون سردبیر روزنامه خراسان 8 آذرماه 9-12 و 9 آذرماه ساعت  9-15 هماهنگ کننده سعیده ثنایی پور ) ، خبر و تیتر ( باکوشش وقایع اتفاقیه و توسط  ایمان شمسایی سردبیر روزنامه قدس 9 آذرماه ساعت 9-18، هماهنگ کننده مهدی ظاهریان) و عکاسی خبری ( باکوشش بازتاب و توسط امین خسروشاهی عکاس ارشد خبرگزاری ايسنا 9 آذرماه ساعت 9-18، هماهنگ کننده ریحانه نبوی)

لازم به ذکر است هزینه ی ثبت نام  تمام دوره ها 25000 تومان و دوره ی عکاسی خبری 30000 تومان میباشد. ثبت نام فقط از طریق ارتباط تلگرامی با هماهنگ کننده انجام میگیرد و هزینه ثبت نام بایستی تا قبل از برگزاری کارگاه به مسئول هماهنگ کننده پرداخت گردد. اولویت ثبت نام با اصحاب نشریات دانشجویی است که از طریق مسئول نشریه به هماهنگ کننده کارگاه اعلام میگردد. ثبت نام از عموم دانشجویان دانشگاه فردوسی نیز به صورت ذخیره انجام می گیرد و در صورت به حد نصاب نرسیدن کارگاه قطعی میگردد. در پایان دوره گواهی نامه معتبر با تایید خانه نشریات دانشگاه اعطا می گردد.

لازم به ذکر است در صورت معرفی از طریق مدیر مسئول هر نشریه دانشگاه فردوسی تخفیف ویژه 20 الی 30 درصد برای ثبت نام کننده در نظر گرفته می شود.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی  مشهد : رومینا طاهری

photo 2017-11-12 23-02-46