به همت انجمن علمی  دانشگاه فردوسی مشهد مستند «فلسفه با طعم شکلات» در دانشکده الهیات اکران شد .

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ مستند «فلسفه با طعم شکلات» که به روایت حضور  دکتر غلامحسین ابراهیمی دینانی ،شاگرد علامه طباطبایی، و دکتر کریم مجتهدی (فیلسوف)  در استراسبورگ می پردازد ،  روز سه شنبه 23 آبان ماه،  در آمفی تئاتر دانشکده الهیات و با حضور  دکتر جهانگیر مسعودی  ، عضو هیئت علمی گروه فلسفه دانشگاه فردوسی  ، اکران شد .

بعد از نمایش این مستند، دکتر جهانگیر مسعودی، عضو هیئت علمی گروه فلسفه در نقد این مستند به این نکته اشاره کرد :  فلسفه دارای جنبه رازآلود و حیرت آور است. یعنی از آن استفاده می‌شود تا به سوال یا سوالات اساسی بشر پاسخ داده شود. اما این مستند به این جنبه رازآلود نپرداخته است. مسائل متافیزیکی و هستی شناختی که محور این مستند هستند گرچه بخش مهمی از فلسفه را تشکیل می‌دهند اما بعنوان نقطه شروع و معرفی فلسفه، مناسب نمی‌باشند و در سطح بالاتری قرار می‌گیرند.

وی در این خصوص اضافه کرد :  سوالات بنیادینی که همه انسانها در زندگی فردی خویش ممکن است با آن مواجه شوند برای فهم و بکارگیری فلسفه مناسب هستند. سوالاتی از قبیل اینکه ما چرا باید به حیات خویش ادامه دهیم؟ یا اینکه آیا هدف وسیله را توجیه می‌کند؟ و غیره.

دکتر مسعودی در پایان تاکید کرد : آن افرادی که درگیر سوالات اساسی و بنیادین در حوزه‌های مختلف هستند و به اندیشه ورزی مشغولند فلسفه را بهتر از هرکسی می‌فهمند. این سوالات مانند آتش زیرخاکستر هستند و فقط لازم است این خاکستر کنار زده شود تا فلسفه متولد گردد.

این جلسه به همت انجمن علمی گروه فلسفه دانشکده الهیات برگزار شد.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: مریم یعقوب پور

photo 2017-11-11 23-31-33