دعوت از دانشگاهیان برای شرکت در راهپیمایی 22 بهمن

22 bahmann

مقام معظم رهبری: راهپیمایی بیست‌ و دوم بهمن مظهر اقتدار ملی است؛ نشان‌دهنده‌ی عزم عمومی ملت ایران است؛ مظهر همان چیزی است که هر دشمنی را در هر حد و اندازه‌‌ای از اقتدار نظامی و توانایی‌های تبلیغاتی و سیاسی، مرعوب میکند.

بدینوسیله در چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، از تمام دانشگاهیان دانشگاه فردوسی مشهد اعم از اساتید، کارکنان و دانشجویان به همراه خانواده‌های محترم ایشان دعوت می‌شود که همگام با سایر اقشار ملت فهیم، قهرمان و شهیدپرور ایران، به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های امام راحل (ره)، مقام معظم رهبری و شهیدان گرانقدر، در راهپیمایی روز 22 بهمن حضور پرشور خود را به نمایش بگذارند.

زمان: دوشنبه 22 بهمن ماه 1397

حرکت اتوبوس‌ها از پردیس دانشگاه فردوسی مشهد برای حضور در راهپیمایی 22 بهمن: میدان علوم، خوابگاه‌های فجر و پردیس ساعت 8:30

محل تجمع میدان 15 خرداد ساعت 9 صبح

برنامه نقد آلبوم موسیقی ماه و ماهی- اردیبهشت 1398