نشست نقد و بررسی مستند "تالان" برگزار می‌شود

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ نشست نقد و بررسی مستند "تالان" به همت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، با حضور محمدصادق دهقانی، کارگردان مستند، دکتر عادل سپهر، عضو هیأت علمی گروه مدیریت مناطق خشک و بیابانی، دکتر مجید فولادیان، عضو هیأت علمی گروه علوم اجتماعی و مهدی رضایی، تحلیلگر و منتقد سینمایی، در تاریخ یکشنبه 28 بهمن ماه 97 ساعت 16 در محل تالار شریعتی دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار خواهد شد.

گفتنی است مستند تالان درباره فاجعه آب‌های زیرزمینی ایران است. یک روایت انتقادی و تاریخی از دلایل به وجود آمدن فاجعه و نتایج ماندن در همین وضعیت. همچنین این مستند جایزه بهترین مستند نیمه بلند دهمین جشن مستقل سینمای مستند ایران را کسب کرده و نامزد پنج جایزه از جشن مستند خانه سینما شامل بهترین تدوین، بهترین صدا، بهترین پژوهش، بهترین کارگردانی و بهترین فیلم، نامزد جایزه بهترین کارگردانی مستند در جشن بزرگ سینمای ایران و برنده جایزه بهترین پژوهش از جشنواره ملی فیلم رضوی بوده است.

talan

بازدید دکتر کافی، رئیس دانشگاه، از غرفه کانون مهدویت- اسفندماه 97