r 49 130618015824

استاد دانشگاه فردوسی مشهد جایزه خود را به دانشجویان زلزله‌زده غرب کشور اهداء کرد.

دكتر محمدجعفر ياحقي استاد دانشكده ادبيات و علوم انساني و مدير قطب علمي فردوسي و شاهنامه دانشگاه فردوسي مشهد پس از انتخاب خود به ‌عنوان دانشمند برگزيده كشور جايزه خود را به دو دانشجوي كرد زلزله‌زده از استان كرمانشاه تقديم كرد .

در مراسمی كه روز سه‌شنبه ۳۰ آبان ۱۳۹۶ به مناسبت پنجاه و پنجمین همايش ملي اعطاي جايزه موقوفه موسسه فرهنگي البرز در تالار همایش‌های سوره در تهران برگزار شد، دكتر محمدجعفر ياحقي استاد دانشگاه فردوسی مشهد به انتخاب و پيشنهاد بنياد ملي نخبگان كشور به دريافت لوح و نشان و جايزه دانشمند برگزيده كشور نائل آمد.

جايزه دکتر یاحقی علاوه بر لوح تقدير و نشان بنياد فرهنگي البرز شامل بيست سكه بهار آزادي بود كه وی پس از دريافت پشت تريبون رفت و ۲۰ سكه بهار آزادي جايزه خود را به دو دانشجوي كرد زلزله‌زده از استان كرمانشاه تقديم كرد و از بنياد البرز خواست با اين مبلغ وسيله ادامه تحصيل دو دانشجوي كرد زلزله زده را فراهم آورند.

او در سخنان خود اعلام كرد كه من هم زلزله‌زده هستم و حال‌وروز دانشجوي بی‌خانمان زلزله زده را می‌دانم.

وي در همين راستا اشاره كرد كه من زمانی كه دانشجوي دانشگاه فردوسي مشهد بودم در سال ۱۳۴۷ كه در جنوب خراسان زلزله آمد تمام هستي خانواده‌ام را از دست دادم و لذت کمک‌های مردمي به زلزله‌زدگان در اوج نياز چشيدم.

آن سال دكتر علي شريعتي كه استاد من بود در دانشگاه مشهد ستادي براي كمك به زلزله‌زدگان ترتیب داده و ما دانشجويان زلزله‌زده را زیرپوشش حمايت خود قرار داده بود. بنا براين من درد دانشجوي زلزله‌زده را خوب می‌فهمم.

وي اظهار اميدواري كرد كه هرچه زودتر آن دانشجويان زلزله‌زده بتوانند غم‌های خود را فراموش كنند و با درخشيدن در عرصه‌های علمي به دريافت جايزه بنياد فرهنگي البرز نائل آيند