فیلم سینمایی " اشنگول"  به همت خانه فیلم و مستند نگاه و همکاری بسیج دانشجویی دانشگاه های فردوسی مشهد و علوم پزشکی در دانشکده علوم اکران می شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد،فیلم سینمایی "اشنگول"  دوشنبه ۲۰ آذرماه 1396 در دانشگاه فردوسی مشهد  در دو سانس 17:30الی19:30 و 19:30الی 21:30 با حضور عوامل و دو بازیگر فیلم اولین اکران خواهد شد.
لازم به ذکر است که علاقه مندان به ثبت نام می توانند  نام و نام خانوادگی، نام دانشکده و کلمه ی اشنگول را به ۶۶۰۰۰۵۱۰۸۰ پیامک کنند. تخفیف ویژه پنجاه درصدی شامل اعضای بسیج و ۲۵ درصدی شامل عموم دانشگاهیان خواهد شد.

گفتنی است "اشنوگل" به کارگردانی ­هادی حاجتمند و علی سلیمانی سرندی، داستان «یونس» ­فرمانده گردان غواصان در دوران دفاع مقدس است که سه شب قبل از عملیات در حالی که در صدد حفر تونلی در منطقه عملیاتی است، مفقودالاثر می‌شود.

حالا پس از سی سال اطلاعاتی به دست می‌آید که نشان می‌دهد احتمالاً یونس زنده است و اما و اگر‌هایی درباره همکاری او با منافقین به میان می‌آید و این معما تا پایان فیلم ادامه دارد.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: رومینا طاهری

photo 2017-12-04 10-33-44