مستند اجتماعی «خیال‌پرست» در دانشکده مهندسی اکران شد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، مستند «خیال‌پرست» روز سه شنبه 14 آذر با حضور دکتر محسن اصغری نکاح، عضو هیئت علمی گروه علوم تربیتی دانشگاه فردوسی مشهد، در محل آمفی تئاتر دانشکده مهندسی اکران شد.

در این برنامه دکتر اصغری نکاح، برای مسائل جنسی ابعاد مختلفی را شامل ابعاد فردی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی برشمرده و آن را یکی از مسائل مهمی دانست که باید مورد توجه مردم، مسئولان و رسانه ها باشد. وی مستند خیال پرست را که در واقع نمودی از این مسئله است دربرگیرنده تجارب و نظرات افرادی دانست که مبتلی‌به فرهنگ جنسی خاصی هستند و تجارب زیسته این افراد در این مستند بازنمایی و مورد علت یابی واقع می‌شود. وی این مستند را نه فقط یک کار پژوهشی صرف، بلکه یک کار رسانه‌ای قلمداد کرد.
دکتر اصغری نکاح  اشاره کرد : مسائل جنسی مربوط به سن خاصی نیست و انسان از زمانی که متولد می‌شود دارای ظرفیت های جنسی است (نه دارای عملکرد جنسی). به همین خاطر تربیت جنسی هم باید در همه دوره ها وجود داشته باشد. اما چالش های جنسی در میان جوانان بیشتر است و به همین دلیل مخاطرات آن هم بیشتر است.

در ادامه و پس از اکران این مستند، دکتر اصغری نکاح ضمن پاسخگویی به سوالات دانشجویان، به ارائه راه حل هایی در برخورد با مسائل جنسی پرداخت. وی عنوان کرد یکی از مهمترین راهکارهای مبارزه با چنین مشکلاتی، ایجاد فرصت و توانمندی برای ازدواج جوانان است. مخاطبین این مستند در اصل متولیان فرهنگی و سیاسی جامعه هستند.

این عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی، با بیان ازدواج موقت بعنوان راهکاری دیگر که در شرایطی بخصوص می تواند در حل معضلات جنسی موثر باشد گفت: ازدواج موقت با ازدواج سفید متفاوت است در ازدواج موقت مقرراتی حاکم است که رعایت کردن آنها از آسیب های جنسی پیشگیری می کند.

وی در پایان   سطح خرد، سخت نگرفتن و پرهیز از تجملات در امر ازدواج را پس از کسب شناخت کافی از طرف مقابل، و همچنین تربیت فرزندان از کودکی بنحوی که او آمادگی ازدواج را از هر جهت پیدا کند، نکات درخور توجهی دانست که باید مدنظر جوانان و خانواده هایشان باشد.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد : فاطمه کمیلی

photo 2017-12-09 10-27-01