در حکمی از سوی مدیر کل فرهنگی و اجتماعی ،دکتر کامران داوری ، به عنوان  مشاور اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی مهندسی آب منصوب  گردید .

به گزارش باشگاه خبرنگاران داشگاه فردوسی مشهد ؛ دکتر کامران داوری ،عضو هیئت علمی علوه آموزشی علوم و مهندسی آب دانشگاه فردوسی مشهد ، در حکمی از سوی دکتر فضل الله ایرجی کجوری، مدیر کل فرهنگی و اجتماعی ، به مدت یک سال  به عنوان مشاور اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی مهندسی آب منصوب  گردید.

لازم به ذکر است متن حکم به شرح زیر می باشد :

با سلام و احترام؛
با تقدیر و تشکر از همکاري موثر جنابعالی با انجمن هاي علمی دانشجویی، نظر به مراتب تعهد، تجربه،توان علمی و روحیه همکـاري و همـدلی بـا دانشـجویان، به موجب این حکم به مـدت یکسـال به عنوان»مشاور اتحادیه انجمن هاي علمی دانشجویی مهندسی آب« منصوب میشوید.
امید است که با یاري همهجانبه و انتقال تجربیات گرانبهاي خود به دانشجویان، زمینههاي تعالی و بلوغ  این مجموعههاي دانشجویی را فراهم آورید.

فضل الله ایرجی کجوری

مدیر کل فرهنگی و اجتماعی