برنامه‌های گرامیداشت هفته سراهای دانشجویی اعلام شد

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، زمان برگزاری هفته سرا‌های دانشجویی توسط صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم اعلام شد، بر این اساس، هفته مذکور از تاریخ ۷ اردیبهشت ۹۸ تا ۱۳ اردیبهشت ۹۸ با شعار «سرا‌های دانشجویی عرصه نوآوری، مهارت محوری و رونق تولیدات دانشجویی» برگزار می‌شود.

sarahayedaneshjooyi

از سوی صندوق رفاه دانشجویان اسامی روز‌های هفته سرا‌های دانشجویی سال  ۹۸ اعلام شد.

شنبه، 7 اردیبهشت: ورزش، نشاط و تندرستی

یکشنبه، 8 اردیبهشت: ارتقای توانایی فردی، کسب مهارت‌های زندگی و مشارکت اجتماعی

دوشنبه، 9 اردیبهشت: اقوام، فرهنگ‌ها و حقوق شهروندی

سه شنبه، 10 اردیبهشت: مشارکت خیّران، حمایت مسئولان و کمک نهادهای اجتماعی