به مناسب هفته پژوهش مستند قنات قصبه گناباد به همت انجمن علمی گروه مهندسی آب دانشگاه فردوسی مشهد و با همکاری موسسه تمدن آبی کاریز نمایش داده می شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد مستند قنات قصبه گناباد دوشنبه ۴ دی ماه ۱۳۹۶ در سالن ابونصر هروی واقع در ساختمان تحصیلات تکمیلی دانشکده کشاورزی ساعت ۱۲ الی  ۱۴ برگزار می شود.

لازم به ذکر است این برنامه با حضور سعید توکلی فر ،کارگردان مستند، دکتر محمد عجم ،کارشناس وزارت امور خارجه و دارنده اولین مقاله فارسی منتشر در اینترنت در زمینه قنات، دکتر علی تقی ضیایی،عضو هیئت علمی گروه علوم و مهندسی آب دانشگاه فردوسی مشهد، و محمد علی وثوقی ،محقق و پژوهشگر در حوزه قنات، نمایش داده می شود.

شایان ذکر است در این برنامه  در رابطه با چگونگی ساخت مستند پرسش و پاسخ برگزار می شود و از فعالان و برگزیدگان هفته پژوهش تقدیر به عمل خواهد آمد.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: رومینا طاهری

photo 2017-12-24 21-30-18