photo 2017-12-26 09-40-51

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، بخش نمایشگاهی دهمین جشنواره ملی حرکت با حضور دکتر غلامرضا غفاری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، دکتر سید ضیاء هاشمی، دکتر فضل‌الله ایرجی مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و معاون فرهنگی و مدیر کل دانشگاه رازی، سه شنبه ۵ دی ۱۳۹۶ در دانشگاه رازی کرمانشاه افتتاح شد.

در مجموع ۱۰۴ دانشگاه و مؤسسه آموزش عالی در این جشنواره مشارکت داشته اند که نسبت به دوره قبل ۱۰ درصد افزایش یافته است. همچنین ۱۲۴۴ اثر به دبیرخانه جشنواره رسیده که نسبت به دوره قبل ۱۳ درصد افزایش داشته است.

از مجموع این تعداد اثر و دستاورد علمی دانشجویی ۳۲۳ اثر در بخش انجمن‌های علمی برتر، ۱۸۸ اثر در بخش فعالیت‌های علمی خلاقانه، ۲۵۸ اثر در بخش نشریه علمی، ۱۱۷ اثر در بخش مسابقه علمی و ۹۰ اثر در بخش پژوهش و ۷۰ اثر در بخش فضای مجازی و ۵۴ اثر در بخش کتاب و ۶۷ در بخش اختراع و ۱۶۸ اثر در بخش کارآفرینی به جشنواره اضافه شد.

۴۹۳ اثر در بخش فنی و مهندسی، ۳۲۰ اثر در بخش انسانی، ۱۷۰ اثر در بخش کشاورزی، ۱۳۷ اثر در بخش علوم پایه و ۱۲۰ اثر در بخش هنر است که به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.

گفتنی است دهمین جشنواره ملی حرکت طی روز 7 دی ماه با اعلام برگزیدگان در بخش های مختلف  در دانشگاه رازی کرمانشاه به کار خود پایان خواهد داد.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد