با حضور معاون فرهنگي وزارت علوم در دهمين جشنواره ملي حركت به طور رسمي از خودروي فرمول يك دانشحويي "سورنا" رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، خودروي فرمول دانشجويي #سورنا كه توسط دانشجويان دانشكده مهندسي دانشگاه فردوسي مشهد ساخته شده است و قرار است سال آينده در مسابقات فرمول دانشجويي جهان در كشور ايتاليا به رقابت بپردازد با حضور دکتر غلامرضا غفاری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و هیئت همراه در نمایشگاه دهمین جشنواره ملی حرکت رونمایی شد.

به گفته تیم دانشجویی سورنا،  كار طراحي و ساخت اين خودرو از مهر سال گذشته و با حضور تيم ١٧نفره در دانشكده مهندسي دانشگاه فردوسي مشهد در مدت زمان ٣٥٠ روز به اتمام رسيده است. اين خودرو موتور ٤سيلندر با حجم ٦٠٠سي سي را داراست و قدرت موتور اين خودرو ١١٨ اسب بخار است و سيستم تعليق دو جناقي براي عقب و جلو و بدنه فايبر كربن دارد

مسابقات fsae به عنوان بزرگترين مسابقات خودرو در جهان نام برده ميشود و سالانه ٧٠٠خودرو براي شركت در اين مسابقات ساخته و مهمترين مسابقات نيز در كشورهاي ژاپن انگلستان، آلمان و ايتاليا برگزار ميشود. در طول ٣٨سالي كه از تأسيس fsae ميگذرد تيم سورنا اولين تيم ايراني است كه در كلاس A  اين مسابقات شركت مي كند.

گفتنی است دهمین جشنواره ملی حرکت با حضور ۱۰۴ دانشگاه و مؤسسه آموزش عالی از 5 الی 7 دی ماه به میزبانی  دانشگاه رازی کرمانشاه برگزار می شود.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد

photo 2017-12-26 10-55-32