Untitled-1

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، مراسم تقدیر از دبیران نخستین دوره شورای صنفی دانشگاه  روز شنبه 16 دی ماه در محل سالن شورای سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد. در این جلسه که دکتر محمد کافی رئیس دانشگاه و جمعی از معاونان و مدیران دانشگاه حضور داشتند، از تلاش ها و زحمات یک ساله دبیران اولین دوره شورای صنفی دانشجویان تقدیر به عمل آمد.

دکتر محمد کافی ضمن خیر مقدم به حاضران در جلسه و تشکر از حضور ایشان گفت : اعضای اولین دوره، آغازگر فعالیت دوره جدید شورای صنفی پس از ابلاغ آیین نامه جدید این شورا از سوی وزارت علوم بودند و خوشبختانه دوره موفقی را پشت سر گذاشتند. فرهیختگی و متانت اعضای شورا برای من و مجموعه مدیران دانشگاه ، بسیار ارزشمند بود و این شورا نشان داد با تفاهم و تعامل می توان به خواسته های به حق دانشجویان رسید.
ایشان با اشاره به پیگیری ها اعضای شورای صنفی برای حل مشکلات دانشجویان گفت: توفیق یک دوره در هیچ سازمان و تشکلی به تنهایی مفید نیست و خوب است که این موفقیت به صورت یک جریان در بدنه تشکل وجود داشته باشد و من خوشحالم که از اعضای قبلی شورای صنفی در دوره جدید هم حضور دارند و می توانند این روند را ادامه دهند. ایشان افزود : باتوجه به برگزاری انتخابات و استقرار دومین دوره شورای صنفی، امیدوارم اگر رقابتی هم بین افراد وجود داشته تبدیل به رفاقت شود و همه تلاش کنیم اختلاف ها را فراموش کرده و شاهد کارنامه درخشانی از فعالیت های شورای صنفی دانشجویان باشیم.

در پایان مراسم با اهدای لوح سپاس و هدیه یادبود، از زحمات و تلاش دبیران اولین دوره شورای صنفی دانشجویان تقدیر به عمل آمد.

در ابتدای مراسم دکتر داوری معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی به هدف تشکیل و تقویت سازمان های مردم نهاد و واگذاری بخشی از امور اجرایی دانشگاه به دانشجویان اشاره کرد و گفت تشکیل شورای صنفی به دلیل اینکه اعضای این شورا با رای گیری مستقیم از طرف دانشجویان انتخاب می شوند، یکی از تجربه های موفق واگذاری امور دانشگاه به دانشجویان است. آگاهی بخشی دانشجویان نسبت به حقوق خود به بهترین شکل ممکن توسط شورای صنفی دانشجویان قابل انجام است. با توجه به تاسیس شورای صنفی در سال گذشته، فعالیت اولین دوره این شورا به نحو مطلوبی پیگیری شد و معماری خوبی برای فعالیت های سال های آتی انجام گردید. اعضای شورای صنفی بدون دریافت هیچ حق الزحمه ای امور را انجام می دهند و فقط در پایان دوره به رسم یادبود از ایشان تقدیر به عمل می آید. امیدواریم این شورا روز به روز بالنده تر و پیگیرتر کارها را انجام دهد.
همچنین آقای جواد بنی حسن دبیر اولین دوره شورای صنفی دانشجویان به ارائه گزارش فعالیت های این شورا پرداخت و از کلیه اعضای شورای صنفی و مدیران دانشگاه، بابت همکاری و همراهی ایشان تشکر کرد.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: هادی اکرمی