اولین جلسه شورای سیاست‌گذاری دومین جشنواره ملی کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه اصفهان برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم؛ این جلسه با حضور دکتر غفاری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، معاون فرهنگی و مدیر فرهنگی دانشگاه اصفهان و مسئولان و کارشناسان دفتر سیاستگذاری و برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی برگزار شد. دکتر غفاری با اشاره به لزوم فراتحلیل کرسی های برگزار شده و نقاط ضعف و قوت جشنواره اول، بر برنامه ریزی های لازم به منظور برگزاری جشنواره دوم با کیفیت و استاندارد مطلوب تأکید نمودند. ایشان هدف کلیه برنامه های مربوط به کرسی های آزاد اندیشی را رونق فضای آزاد اندیشی در دانشگاهها و هدایت جامعه دانشگاهی به سوی خردورزی و عقلانیت عنوان کردند و در همین راستا لزوم بررسی اهداف برگزاری جشنواره و مطابقت آن با این هدف کلی را ضروری دانستند. همچنین حجت الاسلام والمسلمین دکتر شانظری گزارشی از اقدامات صورت گرفته در راستای برگزاری جشنواره دوم ارائه نمودند. در پایان مقرر شد پوستر فراخوان جشنواره پس از اعمال اصلاحات نهایی و تایید شورای سیاستگذاری، ظرف یک هفته آینده به دانشگاهها ارسال شود.

کرسی آزاد انیشی-