آیین افتتاح نمایشگاه عکس استاد بمبئی چی، پیشکسوت ورزش دانشگاه فردوسی مشهد، ساعت 12 روز سه‌شنبه، 26 دی‌ماه هم‌زمان با بیست و یکمین سالگرد درگذشت ایشان، در باشگاه مفاخر و پیشکسوتان دانشگاه برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، نمایشگاه عکس استاد حسین بمبئی چی، با محوریت ورزش دانشگاه فردوسی مشهد، به همت مرکز آثار مفاخر و اسناد دانشگاه، دانشکده علوم ورزشی و تربیت بدنی دانشگاه همچنین با همیاری خانواده محترم استاد در روزهای 26 و 27 دی‌ماه در باشگاه مفاخر و پیشکسوتان و روزهای 30 دی‌ماه الی 4 بهمن‌ماه در دانشکده علوم ورزشی استقرار دارد.

ریاست اداره تربیت‌بدنی دانشگاه مشهد، ریاست اداره تأسیسات ورزشی دانشگاه مشهد و برگزارکننده مسابقات قهرمانی بسکتبال دانشگاه‌ها و مدارس عالی ایران ازجمله فعالیت‌های ورزشی و مدیریتی ایشان در طی بیش از 35 سال خدمت در دانشگاه فردوسی مشهد بوده است.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد

n um b