به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ به نقل از معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، هفدهمین جشنواره ملی پایان نامه‌های برتر قرآنی دانشجویان، در فضای بخش دانشگاهی بیست و ششمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم با هدف ایجاد انگیزه و تشویق دانشجویان نسبت به نقش‌آفرینی در حوزه پژوهش‌های دینی و قرآنی برگزار می شود.

بر این اساس اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم از معاونت فرهنگی دانشگاه‌ها خواسته است تا اقدامات مناسب جهت اطلاع‌رسانی گسترده جشنواره، به کلیه دانشجویان دوره تحصیلات تکمیلی مرتبط، به‌ویژه گروه‌های علوم قرآن و حدیث و گروه‌های معارف اسلامی انجام دهند.

لازم به ذکر است در صورت به حد نصاب رسیدن تعداد پایان‌نامه‌های مطالعات بین‌رشته‌ای مرتبط با قرآن و عترت، آثار ارسالی به صورت ویژه داوری و مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.

دانشجویان علاقمند می توانند پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و دکتری خود را که طی یک سال اخیر دفاع شده است حداکثر تا تاریخ ۱۵/‏۰۲/‏۱۳۹۷‬در قالب فایل الکترونیکی از طریق آدرس الکترونیکی دبیرخانه این جشنواره به نشانی ارسال نمایند.

IMG11153100