به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، شانزدهمین جلسه کنگره ملی شهدای دانشجو، روز یکشنبه 6 اسفند 1396 با حضور دکتر کافی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد، دکتر ایرجی، مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، حجت‌السلام و المسلمین ترابی، رئیس نهاد رهبری در دانشگاه‌های استان خراسان رضوی، وجدانی نیا، معاون فرهنگی سازمان بسیج دانشجویی و جمعی از مدیران دانشگاه‌های استان خراسان رضوی در دانشگاه فردوسی برگزار شد.

در این جلسه دکتر کافی ضمن تقدیر و تشکر از حضور اعضای کنگره و فعالیت‌های صورت گرفته، گفت: دانشگاه فردوسی با همکاری دانشگاه‌های استان از تمام ظرفیت‌ها برای برگزاری این کنگره استفاده خواهد کرد. وی همچنین ضمن تقدیر از هماهنگی خوب و مناسب دانشگاهای استان، افزود: که انتظار داریم در این کنگره سیره شهدای دانشجو معرفی شود.

در ادامه جلسه دکتر ایرجی، ضمن ارائه گزارشی از شکل‌گیری کنگره شهدای دانشجو اظهار داشت: همکاری خوبی بین دستگاه‌های دانشگاهی در زمینه این کنگره وجود دارد. وی ضمن تقدیر از دانشگاه فردوسی برای برگزاری اختتامیه این کنگره تاکید کرد: تکریم و تعظیم شهدای دانشجو وظیفه دانشگاهیان است.

مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم ضمن اشاره به عنایت مقام معظم رهبری به این کنگره افزود: برگزاری چنین کنگره‌ای ما را از تهدیدات فرهنگی مصون می‌دارد.

گفتنی است در این جلسه، مباحث مربوط به نحوه و کیفیت برگزاری دومین اجلاسیه مرکزی کنگره ملی شهدای دانشجو به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

kongere