به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ به همت دفتر آموزش های شهروندی و مهارت های اجتماع محور، تورهای دانشگاه گردی یک روزه در راستای سیاست های کمیته تخصصی دانشگاه نسل فردا در سه نوبت مجزا در اسفند ماه سال جاری جهت بهره مندی نزدیک به 200 نفر از دانش آموزان دختر ممتاز دبیرستانی شهر مشهد در دو رشته تجربی و ریاضی طراحی و اجرا شد.

ندا عیدگاهیان کارشناس دفتر آموزش های شهروندی و مهارت های اجتماع محور و هماهنگ کننده اجرایی این برنامه در گفت وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد در خصوص اهداف و چشم انداز های این برنامه بیان کرد: این طرح علاوه بر نگاهی کلی به مسائل و چالش های اجتماعی جامعه به ویژه بحث مشارکت اجتماعی، به طور مشخص در پی گشودن دریچه ای موثر و جذاب بر روی مخاطبان بالقوه دانشگاه در سال های پیش رو بوده است تا در کنار آشنایی با ظرفیت ها و امکانات دانشگاه، آموزه هایی کارآمد در حوزه مهارت های شهروندی و اجتماعی را نیز دریافت دارند.

وی افزود: يكي دیگر از اهداف این برنامه ارتقای قابلیت های اجتماعی و توانمندسازی دانشجویان نخبه و داوطلب دانشگاه از طريق درگیر ساختن ایشان در اجرای اقدامات تسهیل گرایانه و آموزشی ترویجی برای مخاطبان دانش آموز طرح است. بر این اساس سهم عمده ای از کادر اجرایی برنامه از میان دانشجویان داوطلب مستعد و با انگیزه دانشگاه انتخاب شده اند. عیدگاهیان در پایان خاطرنشان کرد دفتر آموزش‌های شهروندی و مهارت‌های اجتماع محور بنا بر تداوم برگزاری این دوره ها در سال آینده و گسترش دامنه مخاطبان آن به دانش آموزان و دانشجویان علاقمند در سایر شهرهای استان و کشور را دارد.

لازم به ذکر است در جریان تور های دانشگاه گردی نسل فردا، در هماهنگی کامل با مسئولان مدارس متقاضی دوره، بازدید از برخی دانشکده های منتخب متناسب با رشته تحصیلی دانش آموزان، دیدار از یادمان شهدا و مراکز فرهنگی دانشگاه، برگزاری حداقل دو کارگاه آموزشی در حوزه مهارت های تحصیلی، اجتماعی و روان شناختی، مشاوره های تحصیلی، حضور و تفریح در مراکز ورزشی به همراه پذیرایی و صرف ناهار تدارک دیده شده است.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد : هلیا موفق

photo 2018-03-10 09-54-39