asgari

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی وزارت علوم؛ متن این حکم بدین شرح است:
با عنایت به توانمندی و تجارب جناب عالی و براساس هماهنگی های به عمل آمده به عنوان "مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی" این معاونت منصوب می شوید.
امیدوارم با اتکال به قدرت لایزال هستی، دانش تخصصی و خلاقیت فرهنگی خود و نیز بهره گیری از تجارب همکاران در پیشبرد اهداف معاونت فرهنگی و اجتماعی، تحقق برنامه های پیش بینی شده و ارایه ایده های نو در مسیر توسعه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ها موفق باشید.

همچنین معاون فرهنگی وزارت علوم در حکم جداگانه ای ایرجی کجوری را به عنوان مشاور خود منصوب کرد.

در این حکم آمده است:

نظر به ضرورت همفکری با صاحب نظران جهت بررسی دقیق و جامع مسائل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور؛ و به منظور سیاستگذاری و تصمیم گیری مناسب این حوزه، با عنایت به تجارب و توانمندی های علمی و اجرایی جنابعالی به موجب این حکم به عنوان "مشاور" اینجانب منصوب می شوید. امید است با تامل و همفکری لازم با متخصصان این معاونت نظرات مشورتی و راهشگای لازم را جهت ارتقای این حوزه ارائه فرمایید.

محمد هادی عسکری متولد سال ۱۳۵۰، دانش آموخته رشته فلسفه تعلیم و تربیت؛ صاحب آثار و مقالات علمی- پژوهشی در مجلات معتبر، در حوزه مطالعات اجتماعی و فرهنگی دانشگاه ها و نظام آموزش عالی می باشد. وی علاوه بر فعالیت های پژوهشی از سوابق اجرایی نیز برخوردار است. مدیرکل دفتر هماهنگی و نظارت بر واحدهای استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی؛ نماینده وزارت علوم در هیات نظارت بر تشکل های اسلامی دانشگاه جامع علمی کاربردی؛ معاون اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ مدیر باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران؛ دبیر شورای فرهنگی و اجتماعی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ و سردبیری فصلنامه های برگ فرهنگ و صبا از تجارب ایشان در کارهای اجرایی است.