photo 2018-04-23 00-13-57

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم؛ اسامی راه یافتگان به مرحله منطقه‌ای بخش آوایی (رشته‌های قرائت تحقیق و قرائت ترتیل) جهت حضور در مرحله منطقه‌ای سی و سومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور به میزبانی دانشگاه‌های صنعتی شریف، بجنورد، مراغه، صنعتی اصفهان و هرمزگان اعلام شد.

مرحله منطقه‌ای بخش آوایی شامل رشته‌های حفظ ۵،۱۰،۲۰ و کل و رشته‌های قرائت تحقیق و قرائت ترتیل به میزبانی دانشگاه بجنورد: ۲۲ لغایت ۲۴ اردیبهشت ماه، برگزار خواهد شد.

جهت مشاهده اسامی راه یافتگان اینجا کلیک کنید

مرحله منطقه‌ای بخش آوایی شامل رشته‌های حفظ ۵،۱۰،۲۰ و کل و رشته‌های قرائت تحقیق و قرائت ترتیل به میزبانی دانشگاه شریف: در تاریخ ۱۷ و ۱۸ اردیبهشت ماه، دانشگاه بجنورد: ۲۲ لغایت ۲۴ اردیبهشت ماه، دانشگاه مراغه: ۱۸ لغایت ۲۰ اردیبهشت ماه، دانشگاه صنعتی اصفهان: ۱۹ لغایت ۲۱ اردیبهشت ماه و دانشگاه هرمزگان در تاریخ ۱۵ لغایت ۱۷ اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد.