به کزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ آیین تجلیل از نشریات در جهت تقدیر از نشریات برتر انجمن‌های علمی-دانشجویی و همچنین بررسی چالش‌های موجود در این زمینه، روز دوشنبه 3 اردیبهشت 97 در محل تالار فردوسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد، با حضور مسئولان انجمن‌های علمی-دانشجویی و نشریات برگزار شد.

همچنین در جریان این برنامه محمدعلی هراتی فرزقی، دبیر شورای هماهنگی انجمن‌های علمی-دانشجویی، محمد احسانی، پیشکسوت فعال در حوزه نشریات و دبیر سابق نشریات انجمن‌های علمی-دانشجویی و همچنین هادی قنبری طرقبه، دبیر کنونی نشریات انجمن‌های علمی-دانشجویی حضور یافتند.

قنبری، دبیر نشریات انجمن‌های علمی-دانشجویی دانشگاه، از تنظیم و انتشار آیین‌نامه‌ی جامع نشریات انجمن‌های علمی-دانشجویی خبر داد و افزود:این نشست یک برنامه درون‌تشکلی و صمیمی بوده تا چالش‌های موجود مسئولان نشریات بدون هیچ‌گونه محدودیت در کلام برگزار شود.

در ادامه، مهدی احسانی سخنانی، دبیر سابق نشریات انجمن های علمی-دانشجویی، ضمن تاکید بر اهمیت فعالیت در حوزه نشریات، خاطر نشان کرد: فعالیت در حوزه نشریات انجمن‌های علمی-دانشجویی باتوجه به اینکه فرد در رشته خود آگاهی بیشتری کسب می‌کند، باعث انتفاع به فرد و گروه خواهد شد.

در ادامه، هراتی، دبیر شورای هماهنگی انجمن‌های علمی-دانشجویی بیان کرد: همراهی مسئولان نشریات انجمن‌های علمی-دانشجویی خود باعث پیشرفت این کمیته و ایجاد هماهنگی فکری و عملی در مجموعه نشریات تشکل انجمن علمی-دانشجویی می‌شود.

وی همچنین به دسته‌بندی نشریات به گروه‌هایی همچون نشریات کارآفرینی، نشریات پژوهشی، نشریات ترویجی و نشریات علمی-عمومی اشاره کرد و ادامه داد: پس از انتشار آیین‌نامه، روند کیفی - کمی و همچنین تهیه و انتشار نشریات توسط شورای ناظر بر نشریات انجمن‌های علمی-دانشجویی و در بستر این گروه‌ها انجام خواهد گرفت.

در پایان برنامه نیز از تمامی مسئولان نشریات انجمن‌های علمی-دانشجویی، به ویژه نشریات برتر که حائز رتبه‌های دانشگاهی و کشوری در سال اخیر شده بودند تقدیر به عمل آمد.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی: فاطمه سالاری

tajlili