baner-1600

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ از سوی اداره فعالیت های دینی و قرانی اداره کل فرهنگی وزارت علوم تحقیقات و فناوری،  دانشگاه بجنورد به عنوان میزبان برگزیدگان دانشگاه های مناطق 9 و 2  در بخش آوایی سی‌و سومین جشنواره قرآن و عترت معرفی شد.

در این مرحله از مسابقات راه یافتگان نهایی مناطق 2 و 9 دانشگاه های کشور در بخش آوایی و رشته های تلاوت تحقیق، ترتیل، حفظ 5 جزء، حفظ 10 جزء، حفظ 20 جزء و حفظ کل با یکدیگر رقابت خواهند کرد.

برنامه زمانی این مرحله از جشنواره از سوی دبیرخانه مرحله منطقه ای به این شرح اعلام شد:

زمان پذیرش: شنبه 22 اردیبهشت ماه، ساعت 14

اسکان خواهران: بجنورد، میدان امام رضا علیه السلام، هتل نگین

اسکان برادران: بجنورد، میدان دفاع مقدس، دهکده مقاومت بسیج، مهمانسرای لاله

افتتاحیه: شنبه 22 اردیبهشت، ساعت 20:30، دهکده مقاومت بسیج

اختتامیه: دوشنبه 24 اردیبهشت، ساعت 9:30 صبح ، سالن اجتماعات دانشکده هنر دانشگاه بجنورد

گفتنی است  ایاب و ذهاب منتخبین دانشگاه فردوسی مشهد بر عهده مدیریت فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه می باشد . لذا از راه یافتگان نهایی به این مرحله از جشنواره دعوت می شود جهت اعزام به بجنورد روز شنبه 22 اردیبهشت ماه از ساعت 9:30 در محل مسجد امام رضا علیه السلام حضور بهم رسانند.

واحد قرآن و عترت، تلفن تماس 38806438

اسامی راه یافتگان به مرحله منطقه‌ای بخش آوایی دانشگاه فردوسی را می‌توانید اینجا ببینید