به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ آیین بزرگداشت استادان پیشکسوت حقوق، دکتر سید حسین صفایی و دکتر حسن‌علی درودیان در دانشکده علوم اداری و اقتصاد برگزار شد.

در این مراسم دکتر حسن‌علی درودیان که از اساتید برجسته رشته حقوق در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران بوده است به بیان تاریخچه‌ای از این دانشکده پرداخت و ضمن بیان خاطرات خود از اساتید و هم رشته ای هایش، نکات نغزی را به دانشجویان گوشزد کرد.

دکتر صفایی به علت کسالت، در این مراسم حضور نداشت و بیانات خود را از طریق ویدئو به استحضار رساند. موضوع صحبت دکتر صفایی، رابطه بین حقوق و اخلاق بود. وی در این رابطه عنوان کرد: اخلاق باید در تمام مراحل با حقوق در ارتباط باشد، یعنی در وضع قوانین، در اجرای آن و همچنین تفسیر آن.

وی تاکید کرد: قضات و وکلا باید تابع اخلاق باشند. اخلاق باید راهنمای حقوق باشد. و منبع اخلاق، شرع و مذهب، عقل و عرف است.

دکتر جوان‌جعفری رییس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه فردوسی، دکتر عابدی، دکتر خدابخشی و دکتر قبولی از اعضای هیئت علمی گروه حقوق دانشگاه فردوسی مشهد سخنرانان این مراسم بودند که هرکدام به ذکر ویژگی های شخصیتی و اخلاقی و همچنین خاطرات خود با این دو استاد پیشکسوت پرداختند.

droud

droood