"جوانی و چالش‌های تربیت جنسی" عنوان نشستی که در روز شنبه 22 اردبیهشت 97 در دانشکده علوم تربیتی و روان‌شناسی و با حضور دکتر محسن اصغری نکاح و دکتر حمید حبشی برگزار شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ در این نشست، دکتر اصغری نکاح درخصوص فلسفه وجودی انسان و مسایل پیرامون آن که یکی از آنها گرایش جنسی وچالش های آن است ابراز عقیده کرد و گفت: میل جنسی در تعامل با دیگران بر انگیخته می شود. هدف این نیاز برای انسان، انسجام نهاد خانواده است. میل جنسی از نظر شدت تحریک و آستانه ارضا و تنوع ارضا و از نظر نقش خیال متفاوت می باشد.

دکتر اصغری نکاح افزود: همین تفاوت‌ها است که بر روی سلامت جسم و روان تاثیرات مختلفی را نشان می‌دهد. افرادی که خود ارضایی را تجربه می‌کنند فقط برای مدت کوتاهی احساس رضایت و آسودگی دارند وبعد همه چیز برعکس می شود.

دز ادامه دکتر حمید حبشی این نیاز را از منظر تربیتی مورد بررسی قرار داد و بیان کرد: هدف خالق از این نیاز چیست، هر نیاز که وجود دارد باید تامین شود.

وی ادامه داد: سه نوع رفتار در تامین نیاز داریم؛ آنهایی که بر حسب نیاز آن را انجام می‌دهیم که در سطح ضعیف قرار دارد. آنهایی که شرایط تامین نیاز را بررسی می‌کنیم که در سطح متوسط قرار دارد. و آنهایی که نیاز وجود دارد و شرایط برقراری آن ‌نیز موجود است، باز هم فرد در این شرایط به آثار و نتایج بعد از تامین نگاه می‌کند.
دکتر حبشی در پایان، ارتکاب گناه و دوری از درگاه خداوند و عدم مدیریت نیاز جنسی را از مشکلات و معایب پیش رو دانست.

باشگاه خبرنگاران داناه فردوسی مشهد: ملیکا عارف خوانی

habashi