به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ هفتمین جشنواره تئاتر کوتاه دانشجویی در دانشگاه فردوسی با اعلام نتایج داوری در بخش های گارگردانی، نویسندگی، بازیگری، پوستر و عکاسی صحنه‌ای و غیر صحنه ای به پایان رسید.
داوری این دوره از مسابقات را ندا محمدی بازیگر و مدرس تئاتر، جواد اشکذری، نویسنده، کارگردان و منتقد تئاتر و سعید صادقی بازیگر تئاتر، و در بخش عکاسی حسین ذبیح نیا، مهدیا مصباحی و سجاد انتزاعی برعهده داشتند.

در ابتدا این مراسم، زهرا سالاری، دبیر شورای هماهنگی کانون های دانشگاه فردوسی سخنرانی کوتاهی داشت و عنوان کرد : چندین سال است که کانون تئاتر دانشگاه فردوسی در جشنواره کشوری رویش رتبه نخست را کسب می کند و این مساله باعث افتخار دانشگاه است که کار تولیدی انجام می دهد.

در ادامه پس از نمایش نماهنگ از تئاترهای اجرا شده در دو شب گذشته، کلیپ بیانیه هیئت داوران نمایش داده شد که در آن جواد اشکذری به نمایندگی از سایر داوران نظرات خود را درباره این دوره از مسابقات اعلام کرد: از بین ده اثر موجود در مسابقه، هشت یا نه اثر به موضوع قتل و خیانت پرداخته بودند و جای نگرانی است که ذهن نمایشنامه نویسان بیشتر به سمت قتل و معما پیش رفته است. حتی پرداختن به مرگ را به دلیل طبیعی بودن این اتفاق، بهتر از پرداختن به موضوع قتل دانست.
وی در انتقاد دیگری، نبودن محتوای مناسب، اندیشه صحیح و عدم تطابق بر اصول تئاتر و نادیده گرفتن طراحی صحنه و لباس، موسیقی و گریم را از نقص های دیگر این دوره دانست. وی همچنین به طور کلی سطح تئاتر های امسال را دارای افت شدید عنوان کرده و از علل این مساله، نبود امیر نجفی برای آموزش حرفه‌ای و برنامه ریزی و همچنین کمبود امکانات را عنوان کرد.
اشکذری در پایان با تاکید بر این نکته که نباید صرف غریزه و استعداد به دنبال تئاتر بود، آموزش و فضای علمی در تئاتر را حائز اهمیت دانست.

در ادامه مراسم اختتامیه، به انتخاب هیات داوران در هر بخش اسامی برگزیدگان و افراد تقدیر شده اعلام شد.

در بخش کارگردانی از بین پنج کاندید، رضا فداییان برای کارگردانی نمایش " البته واضح و مبرهن است که..." به عنوان برگزیده و امیر ندیمی و فریده دیده ور به ترتیب برای نمایش های " یک گروگان گیری عادی " و "رویای عجیب آقای فاستر" تقدیر شد.

در بخش نویسندگی تئاترها از بین پنج کاندید، محمد نجفی برای نمایش نامه "یک گروگان گیری عادی" به عنوان برگزیده و از امیر آشیر ارشد و فریده دیده ور تقدیر شد.

در بخش بازیگری مرد، رضا جلایری و سعید باصری به عنوان برگزیده انتخاب شدند و از حجت سلیمی و محمد نجفی نیز تقدیر شد. همچنین در بخش بازیگری زن، مهسا کریمی و آرزو حاتمی به عنوان برگزیده و زهرا رضایی و مریم گودرزی به عنوان افراد شایسته تقدیر اعلام شدند.

در بخش گریم و لباس، از سارا نیرآبادی برای نمایش " مرگ آلودگی" و در بخش موسیقی از شیما یاهو برای نمایش" اطلسی های له شده" تقدیر شد.

طی دوسال گذشته بخش های عکاسی و پوستر هم دراین مسابقات مورد داوری قرار گرفتند که امسال در بخش پوستر امیر رضا رنگ آمیز و در بخش عکاسی صحنه ای و غیر صحنه ای به ترتیب محسن روحی و فرشته نداف به عنوان برگزیده اعلام شدند.

در پایان از نمایش مرگ آلودگی به عنوان اولین تئاتر غیر صحنه ای در دانشگاه فردوسی نیز تقدیر شد.

عکس یادگاری منتخبین و داوران در مراسم، پایان بخش اختتامیه هفتمین جشنواره دانشجویی دانشگاه فردوسی بود.

ttt2

ttt3