نمایشگاه عکس سیاست روزمره که زیرنظر دکتر روح اله اسلامی (عضو هیئت علمی گروه علوم سیاسی) است در روز 6 خرداد 97 ساعت 10 در دانشکده علوم اداری و اقتصادی افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،مرکز خراسان رضوی، عضو هیات علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه فردوسی مشهد در حاشیه نمایشگاه عکس سیاست روزمره در دانشگاه فردوسی مشهد گفت: سیاست دارای 2 شکل رسمی و غیر رسمی است که در شکل رسمی آن با مفاهیمی چون حکومت، دولت، وزرا، رئیس جمهوری و مجلس سر و کار داریم.

دکتر روح الله اسلامی افزود: شکل غیر رسمی سیاست، بین مردم و در اجتماعات و خیابان و زندگی روزانه در جریان است که همان سیاست روزمره است که تبلور قدرت در حوزه عمومی و اجتماع مردم می باشد.
وی اظهار کرد: دیوار نوشته ها، تابلوهای تبلیغاتی و شکافهای اجتماعی از جمله مظاهر تبلور قدرت در زندگی روزمره مردم هستند که در نمایشگاه مزبور دانشجویان این نمادها را به تصویر کشیده اند.
وی گفت: از 200 عکس ارسالی به دبیرخانه نمایشگاه 25 عکس انتخاب و در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفته است.

لازم به ذکر است این نمایشگاه تا 8 خرداد، بین ساعات 10 الی 16 در آمفی‌تئاتر دانشکده علوم اداری و اقتصادی پذیرای بازدید کنندگان می‌باشد.

syas1

syas3