092ae56f4486b0dd7507325c561d3b56

تقدير و تشكر معاونت فرهنگي اجتماعي و دانشجويي از هيات رئيسه، روساي دانشكده ها و مديران دانشگاه بابت حمايت از ورزش دانشگاهيان و نايب قهرماني  دختران دانشجو

بسمه تعالي

با اهداي سلام

نايب قهرماني ارزشمند دانشجويان دختر دانشگاه فردوسي مشهد در چهاردهمين المپياد فرهنگي ورزشي دانشجويان سراسر كشور براي سومين سال متمادي ، كه نشان از توجه  هيات رييسه ، مديران و روساي محترم دانشكده هاي دانشگاه  به امر ورزش ، سلامتي و نشاط دانشجويان است را خدمت خانواده بزرگ و پرافتخار دانشگاه فردوسي مشهد تبريك عرض مي نمايم.

بنظر بنده كاروان ورزشي دانشجويان دختر دانشگاه فردوسي مشهد با كسب 9 مدال طلا، 3نقره و 5 برنز و از همه مهمتر كسب با اقتدار رتبه اول در تمام رشته هاي اجتماعي (واليبال، بسكتبال، هندبال)در المپياد چهاردهم قهرمان چهاردهمين المپياد ورزشي مي باشند.

از اينرو از حمايت هاي هميشگي رياست محترم دانشگاه، هيات رييسه محترم دانشگاه ،  مديران و روساي گرامي دانشكده ها، از طرح ها و برنامه هاي توسعه كمي و كيفي ورزش و تندرستي دانشجويان تشكر و قدرداني نمايم.

همچنين لازم مي دانم از تلاش ها و برنامه ريزي هاي مدون مديريت محترم تربيت بدني دانشگاه و همكاران ارجمندم در تربيت بدني دانشگاه و معاونت فاد، ورزشكاران ، مربيان و سرپرستان ارجمند تشكر ويژه داشته باشم.

دکتر حمیدرضا طاهری

معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی