olympiad14B0fd508bd-0dde-4507-b8df-05e21d13c60c

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ دکتر حمیدرضا طاهری، معاون فرهنگی-اجتماعی و دانشجویی دانشگاه،در یک پیام، افتخارآفرینی کاروان ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه فردوسی مشهد را در چهارمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان سراسر کشور تبریک گفت.

متن پیام به شرح زیر است:

"افتخارآفريني كاروان ورزشي دانشجويان پسر دانشگاه فردوسي مشهد در چهاردهمين المپياد فرهنگي ورزشي دانشجويان سراسر كشور را خدمت خانواده پرافتخار و بزرگ دانشگاه فردوسي مشهد تبريك عرض مي نمايم.

كسب اين افتخارآفريني ها توسط دانشجويان ورزشكار دختر و پسر دانشگاه در المپيادهاي ورزشي كشوري در اين چند سال اخير نشان ازنهادينه شدن فرهنگ ورزش در دانشگاه و توجه قابل تقدير مسولين محترم دانشگاه به امر ورزش ، تندرستي و ايجاد محيطي با نشاط و پويا براي دانشگاهيان در كنار كسب جايگاه هاي برتر علمي در سطح بين المللي مي باشد.

از اينرو برخود لازم مي دانم از حمايت هاي ارزشمند و هميشگي رياست محترم دانشگاه جناب آقاي دكتر كافي، هيات رييسه، مديران و روساي محترم دانشكده ها تشكر و قدرداني نمايم.

همچنين از زحمات و تلاش هاي جناب آقاي دكتر سهرابي مديرمحترم تربيت بدني دانشگاه، جناب آقاي دكتر زارعي سرپرست كاروان ورزشي پسران و سركار خانم دكتر عليرضايي سرپرست كاروان ورزشي دختران و همكاران ارجمندم در تربيت بدني دانشگاه و معاونت فرهنگي-اجتماعي و دانشجويي، دانشجويان ورزشكار ، مربيان و سرپرستان ارجمند تشكر ويژه داشته باشم".

برای کسب اطلاع بیشتر از نتایج المپیاد ورزشی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد در رشته‌های مختلف، به سایت http://vs.um.ac.ir/index.php?lang=fa مراجعه نمایید.