draskari

محمد هادی عسکری مدیر کل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد گفت: انجمن های علمی دانشجویی بستری برای انجام کارهای داوطلبانه در حوزه های علمی در دانشگاه های کشور است. در کنار فعالیت های علمی اعضای این انجمن ها واجد شایستگی‌هایی می‌شوند و تجربه های گران‌سنگی را به دست می آورند که می توانند در تمام نقاط کشور به صورت موثرحضور داشته باشند. برای این که بتوانیم از ظرفیت انجمن‌های علمی در سراسر کشور استفاده کنیم اتحادیه انجمن‌های علمی تشکیل شد. برای مثال انجمن علمی مکانیک دانشگاه فردوسی مشهد یک انجمن است اما زمانی که انجمن های علمی مکانیک تمام دانشگاه‌های کشور کنار هم قرار بگیرند یک ظرفیت ملی و کشوری ایجاد می کنند که می توانند در فعالیت های کلان حضور یابند و موثر واقع شوند. در همین راستا اتحادیه انجمن های علمی شکل گرفته است و ما امیدواریم بعد از برگزاری مرحله آخر انتخابات این انجمن ها بتوانیم مجمع دبیران انجمن های علمی را برگزار کنیم و از ظرفیت خوبی که مجمع دبیران اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه های کشور دارند برای پیشبرد گفتمان علم در کشور و حل مشکلات جامعه استفاده کنیم.
مدیر کل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با اشاره به برگزاری یازدهمین جشنواره حرکت در دانشگاه اصفهان، بیان کرد: در بخش بین الملل جشنواره در راستای دیپلماسی عمومی، تلاش می کنیم جامعه علمی جهانی از پیشرفت‌هایی که بعد از چهل سال در جمهوری اسلامی صورت گرفته آگاه شود و به نوعی تدبیر رسانه‌های معاند برای نشان ندادن پیشرفت‌های کشورمان خنثی شود.
وی افزود: در جشنواره حرکت یازدهم در بخش ارتباط با صنعت به صورت ویژه عمل خواهیم کرد. دانشجویان متولی این کار شدند و بخش های مختلف صنعت در این جشنواره حضور خواهند داشت و بازدید‌هایی از صنایع مختلف انجام خواهد شد و از وزارت خانه و سازمان‌ها دعوت کردیم که به صورت ویژه در جشنواره حضور داشته باشند و با کمک انجمن های علمی برای حل مشکلاتشان راهکار پیدا کنند.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: مریم یعقوب‌پور