df1dab93-2f54-41cc-93fd-4632875ce2f0

نظر به برگزاری موفقیت‌آمیز نخستین دوره مسابقات ملی دادگاه مجازی که در آذرماه سال گذشته در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار گردید؛ انجمن علمی حقوق در نظر دارد تا دومین دوره این مسابقات را با رویکردهای جدید و متفاوت نسبت سال قبل برگزار نماید.
همچنین در این دوره دادگستری کل استان خراسان رضوی حضور پررنگ و هرچه بیشتری خواهد داشت.
این مسابقه در چند مرحله به شرح ذیل برگزار خواهد شد؛

مراحل اجرای مسابقه:

1- آزمون علمی تخصصی:
این مرحله شامل آزمون تشریحی و شفاهی خواهد بود که توسط اساتید هیات علمی حقوق و قضات دادگستری به انجام خواهد رسید.

2- لایحه نویسی:
به تیم‌های صعودکننده از مرحله اول پرونده‌ای کیفری داده خواهد شد تا توانایی تیمی خود را در تنظیم یک لایحه دفاعیه و ارائه‌ی آن به نمایش بگذارند.
بررسی و امتیاز ‌دهی به لوایح و نحوه ارائه آن همانند مرحله قبل، توسط قضات دادگاه کیفری استان انجام می‌شود.

3- فینال:
در این مرحله تیم‌های صعودکننده به فینال، در نقش‌های وکیل متهم، وکیل مقتول و قضات دادگاه ظاهر شده و به تحلیل پرونده کیفری (واقعی و عینی) خواهند پرداخت.
لازم به ذکر است گروه داوران در فینال این دوره از مسابقات، سه تن از قضات دادگستری کل استان و چند تن از اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های کشور خواهند بود‌.

- نکات:

۱. آشنایی به مقررات آیین دادرسی کیفری در تمام مراحل مورد نیاز خواهد بود.
۲. جلسه آموزشی توجیهی تیم های راه یافته به فینال در جلسه رسیدگی علنی دادگاه کیفری یک استان برگزار خواهد شد.
۳. نحوه پوشش، نوع نگارش، فن بیان، رعایت تشریفات رسیدگی و... در امتیازدهی به تیم‌ها موثر خواهد بود.
۴. به تیم برتر و ارائه‌دهنده برتر (best mooter) در فینال، جوایز ارزنده‌ای اعطا خواهد شد.
۵. هر تیم متشکل از سه نفر می‌باشد.

هزینه ثبت‌نام برای هر تیم: ۱۵ هزار تومان
تاریخ ثبت‌نام: ۷ لغایت ۱۳ مهرماه

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تماس ۰۹۳۶۲۱۴۳۲۹۹ (مصطفایی) و یا با آیدی @mesut_ms در تماس باشید.