مراسم معارفه دانشجویان نو ورود دانشکده علوم ریاضی دانشگاه فردوسی مشهد، در روز سه شنبه 17 مهر ماه 97 در سالن دکتر بزرگ نیا این دانشکده برگزار شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ در این مراسم دکتر علیرضا سهیلی، رئیس دانشکده علوم ریاضی، دکتر رستگار، معاونت آموزشی و فرهنگی دانشکده علوم ریاضی و تعدادی از اساتید و دانشجویان حضور داشتند.

دکتر سهیلی ضمن خوش آمد گویی به دانشجویان نو ورود، از امکانات دانشکده علوم ریاضی سخن گفت. وی اظهار کرد: دانشکده علوم ریاضی دانشگاه فردوسی شاید یکی از قطب های ریاضی در کشور باشد. این دانشکده دارای اساتید با تجربه و بسیار خوبی است.
وی افزود: گروههای آموزشی می توانند در صورت بروز مشکل به شما کمک کنند و یکی از برنامه های دانشکده و دانشگاه این است که دانشجویان در طول تحصیل دوره های مهارت افزایی را بگذرانند.

دکتر سهیلی تصریح کرد: دانشگاه در حال مذاکره با سازمان فنی و حرفه ای است تا دانشجویان در کنار تحصیل، دوره های مهارت افزایی را بگذرانند. همچنین،ما از برنامه های شادابی افزایی حمایت می کنیم که باعث بهبود در درس دانشجویان خواهد شد.

در ادامه مراسم دکتر رستگار، معاون آموزشی و فرهنگی دانشکده علوم ریاضی، از امکانات تحصیلی دانشکده علوم ریاضی سخن گفت. وی بیان کرد: لطفا آیین نامه آموزشی را به خوبی مطالعه کنید تا هر کاری را با مسئول مربوطه در میان بگذارید. تشکل های دانشکده ما در سطح دانشگاه بسیار قوی هستند انجمن های علمی دانشکده هم بسیار عالی هستند. سعی کنید مطالبات علمی خود را افزایش دهید، تنها در این صورت است که موفق خواهید شد.
وی در ادامه گفت: در دانشکده ریاضی آزمایشگاه هایی داریم که از جمله آنها آزمایشگاه تحقیق در عملیات و آزمایشگاه بازی سازی است. این آزمایشگاهها مختص دانشجویان تحصیلات تکمیلی نیستند و برای دانشجویان کارشناسی هم مفید می‌باشند.

دکتر رستگار افزود: دفتر همکاری با شهرداری در دانشکده علوم ریاضی قرار دارد و دانشجویان کارشناسی می توانند در صورت علاقه در آنجا فعالیت کنند. گروهها و مدیران گروهها برای هر چند دانشجو یک راهنمای تحصیلی مشخص کرده اند. دانشجویان باید سعی کنند مراجعات مکرری به استادان راهنمای خود داشته باشند.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: زهرا سادات حسینی

re1