a7b89ef5-f1ff-440c-a2cd-2e3a17361a82

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ نشست کارشناسان نشریات دانشگاهی کشور صبح چهارشنبه 25 مهر ماه 97 با موضوع بررسی آئین نامه جشنواره تیر 11 و نیز بررسی سامانه جامع نشریات دانشگاهی کشور و با حضور 60 نفر از کارشناسان نشریات دانشگاهی در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.
در جریان این نشست مهندس عسکری، مدیر کل فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ضمن تاکید بر اهمیت نشریات دانشگاهی در اجتماعی شدن دانشجویان بیان کرد: فعالیت نشریاتی تمرینی برای آزمون و خطاست و برگزاری جشنواره در خصوص نشریات فرصتی برای رقابت تمام نشریات به صورت کمی و کیفی است.
وی افزود: به روز شدن کارشناسان وآشنایی بیشتر آنها بر آئین نامه ها یک ضرورت است.
در ادامه نیز دکتر کرمی، رئیس اداره فعالیت های فرهنگی وزارت علوم و مصطفی رهبر، رئیس اداره نشریات و تشکل‌های اسلامی وزارت بهداشت، در خصوص آئین نامه تیتر 11، محور های ارسالی، بخش آثار برتر، نشریات برتر، نحوه بارگزاری آثار، نحوه نظارت کارشناسان بر نشریات مطالبی را ارائه کردند.

na1

na2