به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ نشست تخصصی کارشناسان نشریات دانشگاه های کشور که روز چهارشنبه 25 شهریور ماه 1397 آغاز به کار کرده بود، روز پنج شنبه، در محل دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد به کار خود پایان داد.
عسکری مدیرکل فرهنگی اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری در این نشست گفت: نشست هایی که در حوزه فرهنگی برگزار می شود برای هویت بخشی به کارشناسانی است که در این حوزه فعالیت می کنند. با توجه به این که درصد کثیری از فعالیت های فرهنگی در دانشگاه ها به حوزه نشریات مربوط می شود، کارشناسان نشریات دانشگاه های کشور نیاز دارند که از مسائل این حوزه آگاه شوند. هم چنین حضور کارشناسان در این نشست ها باعث می شود تا با طرح های ابتکاری و راهکارهای موثر برای ارتقای فعالیت های نشریات دانشگاهی سایر دانشگاه ها آشنا شوند و تجربه های موفق را با یکدیگر به اشتراک بگذارند و در خصوص مسائل و مشکلات از همکاران خود در دیگر دانشگاه هاکمک بگیرند تا با هم‌افزایی بتوانند راه حل های مناسب را پیداکنند.
وی نشست تخصصی کارشناسان نشریات دانشگاهی را موفق ارزیابی کرد و با اشاره به رونمایی سامانه جامع نشریات دانشگاهی وزارت علوم تخقیقات و فناوری در این نشست، افزود: از نتایج برگزاری این نشست می توان به آشنایی کارشناسان نشریات دانشگاهی با این سامانه و نحوه ی استفاده از آن اشاره کرد.

nas1

عسکری با اشاره به حضور عضو حقوقی شورای مرکزی ناظر ، روند ارزیابی و بررسی های حقوقی حوزه نشریات با تعامل کارشناسان نشریات دانشگاهی را در جهت رفع ابهامات موجود در قوانین، مطلوب دانست و گفت: هم اندیشی کارشناسان و ارائه راهکارهای مفید و به جا در خصوص برگزاری جشنواره تیتر یازده را می توان از دیگر نتایج این نشست عنوان کرد و تلاش خواهد شد تا نظرات و پیشنهادات کارشناسان را پس از بررسی های لازم در جشنواره امسال به کار برده شود تا جشنواره با کیفیت بهتری برگزار شود.
مدیرکل فرهنگی اجتماعی وزارت علوم اظهار کرد: اکنون نشریات دانشگاهی کشور در سطح مطلوبی قراردارند و در حهت ارتقای این سطح این نیاز احساس می شود که برای اصحاب نشریات و افراد فعال در این حوزه بستر آموزش های لازم فراهم شود.
وی ادامه داد: به همین منظور به زودی از طریق سامانه مجازی درس گفتارهایی در اختیار اصحاب نشریات و کارشناسان قرار خواهد گرفت تا گامی در جهت توسعه این حوزه برداشته شود و افراد فعال در نشریات مطالبه گر تر و قانون مدار تر عمل کنند و فعالیت های فرهنگی به نحو اتم و اکمل در حوزه نشریات دانشجویی انجام شود.

nas3

عسکری در پایان بیان کرد: به دانشگاه ها پیشنهاد می کنیم جشنواره منطقه ای و درون دانشگاهی نشریات دانشجویی را برگزار کنند. نشریات باید در فضای رقابتی دیده شوند و توانمندی ها و شاید نقاط ضعف دانشجویان برای آن ها مشخص شود و در جهت تقویت و بهبود آن ها گام بردارند.

nas2

nas4