به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ مراسم تجلیل از ورزشکاران پاراآسیایی دانشگاه فردوسی مشهد دوشنبه ۳۰ مهرماه ۹۷ در محل سالن شورا دانشکده علوم ورزشی دانشگاه فردوسی و با حضور دکتر طاهری معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه فردوسی مشهد،دکتر زارعی معاون توسعه امور ورزشی اداره کل ورزش و جوانان استان خراسان رضوی، دکتر رضایی رئیس هیئت ورزش های جانبازان و معلولین استان خراسان رضوی، دکتر سهرابی رئیس دانشکده علوم ورزشی دانشگاه فردوسی و میزبان برنامه،و همچنین دکتر کارشکی رئیس دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه فردوسی،برگزار گردید.

در جریان این مراسم دکتر سهرابی ضمن عرض خیرمقدم، بیان کرد: در این  دوره از مسابقات پاراآسیایی کشور عزیزمان ایران خوش درخشید و مدال های بسیار ارزشمندی را کسب کرد اما سهم جناب آقای ایزدیار که به یاری ایزدمتعال هپچون شاهینی بر فراز جاکارتا مدال ها را درو کرد واقعا ارزشمند و مثال زدنی و افتخاری بس بزرگ برای همه ی ما بود که از زحمات ایشان تشکر می کنیم.

در ادامه دکتر رضایی، رئیس هیئت ورزش های جانبازان و معلولین استان، اظهار کرد: پیوند دانشگاه با ورزش قطعا باعث رشد ورزش خواهد شد و جای این موضوع اندکی در کشورمان ایران خالیست؛برای مثال در برزیل هر دانشگاه سالانه با کمیته ملی پاراالمپیک در ارتباط با ۳ رشته معلولین سمیناری برگزار می کند و در ۴ سال گذشته با برگزاری این سمینار چیزی در حدود ۱۸ پله رشد داشته است که امیدواریم این اتفاقات در ایران و در مشهد هم مجددا رخ دهد.

رئیس هیئت ورزش های جانبازان و معلولین استان خراسان رضوی در ادامه افزود: ما امسال در کاروان پاراآسیایی سیاستی با عنوان کیفی گرایی را قرار دادیم ؛در واقع ما ۲۰۷ ورزشکار اعزام کردیم در حالیکه ۳۲۰ سهمیه داشتیم و در واقع از بردن توریست و یا گردشگر و افرادی صرفا برای کسب تجربه خودداری کردیم و جالب است بدانید ۸۱ درصد از ورزشکاران با مدال به کشورشان بازگشتند که این رشد بسیار خوبی است و جای مباهات دارد و امیدواریم این سیاست ادامه پیدا کند.
وی در پایان با اشاره به نام و شعار کاروان ایران در جاکارتا بیان کرد: نام کاروان ایران در بازیهای جاکارتا "خودباوری و امید" و شعار آن "با تلاش و توکل ما می توانیم"می باشد که قطعا ما به عنوان یک ایرانی می توانیم اما فکر میکنم حلقه ی مقفقوده این ماجرا همان پیوند دانشگاه و ورزش واستفاده از علم در ورزش به صورت عملی و نه شعاری باشد.

در ادامه، دکتر طاهری ضمن تشکر از آقای ایزدیار بابت کسب این موفقیت بزرگ گفت: امروز آقای ایزدیار نماد ورزشکار و دانشجوی با اخلاق دانشگاه فردوسی مشهد معرفی می شوند که با توجه به بحث الگو سازی کار سختی در پیش روی ایشان خواهد بود.

در ادامه دکتر زارعی ضمن تبریک هفته تربیت بدنی و با اشاره به المپیاد های ورزشی نخبگان بیان کرد: وزارت ورزش و جوانان باتوجه به سیاست های پیش رو از امسال در نظر دارد المپیاد ورزشی را بین نخبگان رشته های ورزشی برگزار کند و با توجه به ظرفیت و پتانسیلی که استان خراسان رضکی داراست و همچنین حمایت هایی که از سمت وزارت ورزش داشتیم ؛ما در مشهد میزبان ۳ رشته از این المپیاد برترین های کشوری هستیم که یکی از این رشته ها شنای آقایان است.

در ادامه ی مراسم شاهین ایزدیار ضمن تشکر از برگزاری این مراسم تجلیل اظهار کرد: با توجه به اینکه به دلیل داشتن تمرین های مداوم،ساعات کمی را در کلاس درس حضور داشتم اما اساتید همواره من را مورد لطف خود قرار می دهند  نهایت سپاس را دارم.

در پایان مراسم هدایایی به رسم یادبود به آقایان شاهین ایزدیار و رهبری داده شدو از ایشان تجلیل شد.

خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد:مریم فرشچی

photo_2018-10-23_08-39-43.jpg