siosevom

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ در حالی که کمتر از 4 روز به آغاز سی و سومین جشنواره ملی قرآن و عترت باقی مانده، متولیان برگزاری این رویداد در ستاد وزارتخانه و دانشگاه میزبان (فردوسی مشهد) در تدارک میزبانی شایسته از مهمانان این جشنواره هستند.

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، این جشنواره هر ساله در سه مرحله دانشگاهی، منطقه‌ای و سراسری بین دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار می شود و برگزیدگان آن در نهایت به مرحله ملی که شامل کلیه دستگاه‌ها اعم از دانشگاه‌های وزارت علوم تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، آزاد اسلامی، دانشگاه‌های پیام نور، جامع علمی و کاربردی، فنی و حرفه‌ای، فرهنگیان و دانشگاه علوم قرآن و معارف اسلامی می‌باشند، راه می‌یابند.

مرحله ملی جشنواره قرآن و عترت با حضور بیش از ۶۰۰ شرکت‌کننده در بخش‌های آوایی، معارفی، هنری، ادبی، پژوهشی و فناوری برگزار می‌شود که درمجموع ۶ بخش و ۳۳ رشته است.

مرحله ملی جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور طی روزهای ۲۵ تا ۲۸ آبان ماه در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود. پذیرش شرکت‌کنندگان در جشنواره روز ۲۵ آبان ماه است و آیین افتتاحیه روز شنبه ۲۶ آبان ماه از ساعت ۸ تا ۱۱ و آیین اختتامیه روز یکشنبه ۲۷ آبان ماه از ساعت ۱۸ تا ۲۲ در محل تالار زنده‌یاد دکتر رحیمی زاده دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد با حضور مسئولین عالی‌رتبه کشوری و استانی برگزار می‌شود.

بر اساس برنامه‌ریزی‌های به‌عمل‌آمده مسابقات بخش آوایی در سالن‌هایی که به همین منظور آماده‌شده است در محل اسکان شرکت‌کنندگان برگزار خواهد شد.

این جشنواره به‌عنوان یکی از مهم‌ترین بسترهای ورود دانشجویان به فعالیت‌های قرانی هست که با هدف ارتقای سطح فرهنگ قرآنی، اسلامی و اعتلای اخلاق و ایمان دینی در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و همچنین تقویت و توسعه فضای معنوی و قرآنی در دانشگاه‌ها برگزار می‌شود.

گفتنی است چندی پیش با ابلاغ وزیر علوم تحقیقات و فناوری میزبانی مرحله ملی سی و سومین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور به دانشگاه فردوسی مشهد واگذار گردید.