به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ حجت الاسلام والمسلمین پژمان­فر نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای­ اسلامی در سی و سومین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور، گفت: از برگزاری این جلسه بسیار باشکوه و بسیار نورانی که ثمره جاریه است تشکر می­ کنم. قرآن هدی ­للناس است و هدایتش برای همه انسان­هایی که در کنار این دریای بی کران هستند خواهد بود. اما برای بهره ­برداری از این کتاب، انسان باید در مسیری که خدای تعالی قرار داده و لازمه ­اش ایمان است حرکت کند. اهل ایمان و تقوی از زلال هدایت بهره­ مند خواهند شد. اگر ما بخواهیم از این کتاب در مسیر زندگی فردی و اجتماعی خود بهره ببریم باید زمینه­‌های ایمان و تقوای الهی را در وجود خود فراهم کنیم.

وی ضمن تاکید بر اهمیت شناخت تمامی ابعاد قرآن در جامعه، بیان کرد: ارتباط با قرآن، قرائت و حفظ آن دالانی است که همه باید از آن بگذرند. بدون عبور از این دالان امکان عبور از این دریای عظیم الهی فراهم نخواهد­ شد.

رئیس فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی گفت: طبق برنامه­ ریزی­‌های انجام شده در مجلس شورای­ اسلامی و فراکسیون قرآن و عترت از همه مجامع استانی یک نماینده قرآنی مشخص شده است. همه استان­ها یک نفر را در مجامع استانی به عنوان نماینده­ ی قرآنی معرفی کردند که در همه فعالیت­ های قرآنی استان شرکت می کند.

وی ادامه داد: در آموزش و پرورش زمان قابل توجهی صرف روخوانی و روانخوانی می شود، اما درصدی از دانش آموزان مهارت روخوانی و روانخوانی را ندارند که این یک ایراد اساسی است. طبق صحبت­های انجام شده با وزیر آموزش و پرورش، سال تحصیلی جاری تحت عنوان نهضت قرآنی نامگذاری شده است که انشاالله در انتهای این سال تمام دانش آموزان فارغ­ التحصیل به روخوانی و روانخوانی مسلط باشند.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی هم چنین از برگزاری جلساتی با وزیر کار در خصوص افزایش مهارت­های روخوانی و روانخوانی قرآنی در تشکل ­های کارگری و کارکنان اداری و استخدامی خبرداد و تحقق آن را نیازمند همت و تلاش دستگاه‌ها و وزارتخانه‌­های کشور دانست.

باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: کمیلی