به گزارش باشگاه دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد؛ دکتر غفاری معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم،تحقیقات و فناوری در اختتامیه سی و سومین جشنواره ملی قرآن و عترت ضمن قدردانی از مجموعه 330 هزارنفری جشنواره، گفت: جشنواره قرآن و عترت یکی از با دوام ترین و مستمرترین رویدادهای فرهنگی کشور است. هم چنین این جشنواره پرمخاطب ترین رویداد است و متنوع ترین فعالیت ها در مجموعه این رویداد انجام می شود.
وی دغدغه اصلی نظام آموزش عالی کشور را ورود حداکثری دانشجویان به فضای قرآنی دانست و عنوان کرد: در جشنواره قرآن وعترت شاهد تنوع خلاقیت و نوآوری در بین دانشجویان هستیم.
معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، گفتمان سازی قرآنی را از شاخص های مورد نظر وزارت اعلام کرد و گفت: رشد و ترویج فضائل قرآنی در محیط دانشگاهی دغدغه همه قرآن دوستان است.
وی اظهار کرد: در دانشگاه ها و حوزه نظام آموزش عالی کشور، از یک تنوع و ظرفیت قابل توجه به لحاظ فکری اعم از اعضای هیات علمی و دانشجویان برخوردار هستیم. توجه به آموزه های قرآن در فضای امروز جامعه ضرورت دارد. هم چنان که اهتمام ویژه و موثری در این خصوص  در بخش های فرهنگی دانشگاه ها شاهد هستیم.
دکتر غفاری تصریح کرد: بیش از 70 درصد از 4000 کانون فرهنگی زیرمجموعه وزارت علوم، در حوزه علوم قرآنی و دینی فعالیت می کنند.
وی ضمن اشاره به اهمیت ترویج و آموزش معارف قرآنی، بیان کرد: معارف و آموزه های قرآنی نه فقط در سطح نظر و ایده بلکه باید در برنامه عملی و سبک زندگی دانشجویان متجلی شود.

photo_2018-11-18_19-51-05.jpg