dr.ghafari

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ دکتر غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی و دانشجویی، طی پیامی خطاب به دکتر کافی، رئیس دانشگاه فردوسی، از زحمات وی و سایر دست اندر کاران برگزاری جشنواره ملی قرآن و عترت تقدیر و تشکر کرد. در این پیام آمده است:

"نظر به برگزاری شایسته "سی و سومین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور" در تاریخ 25 لغایت 27 آبان ماه 1397 در دانشگاه متبوع، بدینوسیله مراتب تقدیر و تشکر صمیمانه خود را از عنایات و حمایت‌های جنابعالی و اهتمام و مساعی، جناب آقای دکتر طاهری، معاون فرهنگی و اجتماعی و دانشجویی، جناب آقای دکتر معتدی، مدیر محترم فرهنگی و فعالیت‌های داوطلبانه و همکاران محترم حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی و دانشجویی آن دانشگاه در برگزاری شایسته و موفق این جشنواره اعلام می‌دارم.
امید است با تدبیر و اهتمام جناب عالی و با توجه به سرمایه‌های ارزشمند انسانی و فضای کالبدی موجود در آن دانشگاه، شاهد افزایش تعاملات بین دانشگاه و ستاد فرهنگی وزارت متبوع باشیم.
توفیق جنابعالی و خانواده بزرگ دانشگاه فردوسی مشهد را از خداوند متعال خواستارم".